1.500 TL'ye oyun için kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar, ₺1.500 ve civarına kadar bütçem var ve kulaklık arıyorum. Daha çok Counter-Strike, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Mikrofonu ve ses kalitesi fiyatına göre beni üzmesin yeterli. Laptop kullanıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Valorant oynuyorum ve yeterli geliyor (Immortal). Mikrofonu ve padleri oldukça iyidir.

Valorant oynuyorum ve yeterli geliyor (ımmortal). Mikrofonu ve padleri oldukça iyidir.

Kulak acıtma veya ağrıtma gibi bir sıkıntısı var mı? Mikrofonu nasıl?

Bunu öneren birkaç kişi daha gördüm farklı yerlerde. Yeni bir marka Türkiye'ye giren Gank yapıyor galiba satışını. Bilemedim. Kullanıyor musun?

Eskiden kullanıyordum. Kafam büyük olmasına rağmen gerçekten aşırı rahattı. 7-8 saat kullanmama rağmen en ufak ağrı yapmıyordu. Mikrofonu fiyatına göre bayağı iyi.

Arkadaşım da ben de kullanıyoruz, kulak acıtma problemi yok. Mikrofonu aynı bu şekilde.

Mikrofon kalitesi ve kulak acıtmaması beni biraz çekiyor. Bir de markası güven veriyor. Ama kulaklığın 4 sene öncesi bir model olması bi' kafa karıştırıyor gibi geldi. Galiba psikolojik.

@muhammedemreyesilyurt, yani değişik bir bakış açısı. İşletim sistemi mi geldi yeni? Neden böyle düşündün ki? 😂

Düşüncem şu yönde, her zaman yeni üretilen ürünlerde daha güncel parçalar kullanılır. Logitech mouse ürünlerinde olduğu gibi. Sensörü üretim yılına göre güncelleniyor modellerde.

Benimle mi alakalı anlamadım ama farklı yerlere taktığımda da aynı problemle karşılaştım. Kulaklıkta dip ses problemi var. Şş diye ufaktan ses geliyor. 7.1 aktif edince bu ses artıyor.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt