Millenicom'da WARP olmadan sitelere giriş yapılamıyor

Evet ve kimsenin umrumda değil. Destek kayıtları otomatik kapatılıyor.
cloudflare warp kullanmaya başladım ve bütün sorunlarımı çözdü. Güncellemeler, indirmeler ve sitelere girişler olması gerektiği gibi hızlandı. Tabii ki warp a bağlı kalmak istemiyorum. Şimdilik geçici çözüm olarak siz de kullanın bence. En azından ISS işleri düzeltene kadar

Warp 50 mbit olan interneti 15-20 mbite, 5ms olan pingi 40ms lere çıkarıyor. O nedenle maalesef internette gezmek dışında bir şeye çözüm olmuyor oyunlarda daha kötü oluyor.

Kopuk değil de bende belli sitelere girmiyor veya çok yavaş giriyor. Hız testinde hız ve ping normal çıkıyor. Bazen bazı sitelerde önce sayfa görüntülenemiyor birkaç kez yenileyince giriyor. Oyunlarda biraz ping sorunu var bir de sesli konuşmalarda karşının sesi kesik kesik geliyor. Tuhaf birşey oldu iyice geçen hafta Perşembe gibi başladı şimdiye kadar böyle.

cloudflare warp kullanmaya başladım ve bütün sorunlarımı çözdü. Güncellemeler, indirmeler ve sitelere girişler olması gerektiği gibi hızlandı. Tabii ki warp a bağlı kalmak istemiyorum. Şimdilik geçici çözüm olarak siz de kullanın bence. En azından ISS işleri düzeltene kadar
Konuda da yazdığım gibi WARP ile ufak da olsa bir çözüm oluyor fakat WARP'ın da olumsuz etkileri var. Örneğin şirket kaynaklarına erişmem için VPN açmam lazım. Hem WARP hem VPN olmuyor maalesef.

Hala bölgesel arıza diyorlar ve daha sürecekmiş. Millenicom dediğine göre ülke geneli bir sıkıntıymış.

Kopuk değil de bende belli sitelere girmiyor veya çok yavaş giriyor. Hız testinde hız ve ping normal çıkıyor. Bazen bazı sitelerde önce sayfa görüntülenemiyor birkaç kez yenileyince giriyor. Oyunlarda biraz ping sorunu var bir de sesli konuşmalarda karşının sesi kesik kesik geliyor. Tuhaf birşey oldu iyice geçen hafta Perşembe gibi başladı şimdiye kadar böyle.
Tamamen aynı durumdayız.

Geri
Yukarı Alt