Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Spigenlerin stokunu bekleyebilirsin daha geçen ay Liquid Air matte Black modelini 500TL'ye almıştım. Diğer markaları pek bilmiyorum çok da kaliteli olmasa gerek.
Sık geliyor mu hocam takip edemedim fazla.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bende çok bakmadım hocam aldığım zaman stokta vardı ve indirime girmişti. Biraz bekleyin derim stoğa gelecektir bence. Forumda bir konu görmüştüm ilginizi çekerse 0 kılıflar gelmezse ikinci el falan temiz bakabilirsiniz kalitesiz bir kılıf almaktansa az kullanılmış 2.el kılıf alınabilir.
Selam arkadaşlar,
Telefonumu satmam neticesinde bir çoğu kullanılmadı bile kılıflarını satmaya karar verdim. Hepsi adıma faturalıdır. Resimlerden de görüleceği üzere çok temizlerdir. Toplu alım yapılır ise, fiyat konusunda yardımcı olurum. Hem toplu hem de tek tek satılıktır. Konu kirliliği olmaması adına, tek bir konu altında açtım ilanları.
Pazarlık payı vardır, lakin komik rakamlar teklif etmeyiniz lütfen. Ürünler orjinal kutularında teslim edilecektir. İçlerinde soğutmalı kılıfım dahi vardır, kalitesiz kılıflar ile karşılaştırmayın lütfen. Magfit özellikli kılıfta vardır.
Magfit S24...
Telefonumu satmam neticesinde bir çoğu kullanılmadı bile kılıflarını satmaya karar verdim. Hepsi adıma faturalıdır. Resimlerden de görüleceği üzere çok temizlerdir. Toplu alım yapılır ise, fiyat konusunda yardımcı olurum. Hem toplu hem de tek tek satılıktır. Konu kirliliği olmaması adına, tek bir konu altında açtım ilanları.
Pazarlık payı vardır, lakin komik rakamlar teklif etmeyiniz lütfen. Ürünler orjinal kutularında teslim edilecektir. İçlerinde soğutmalı kılıfım dahi vardır, kalitesiz kılıflar ile karşılaştırmayın lütfen. Magfit özellikli kılıfta vardır.
Magfit S24...
- Eagles
- s24 s24 ultra spigen ultra
- Forum: İkinci El Alım Satım İlanları
Bende çok bakmadım hocam aldığım zaman stokta vardı ve indirime girmişti. Biraz bekleyin derim stoka gelecektir bence. Forumda bir konu görmüştüm ilginizi çekerse 0 kılıflar gelmezse ikinci el falan temiz bakabilirsiniz kalitesiz bir kılıf almaktansa az kullanılmış 2.el kılıf alınabilir.
Selam arkadaşlar,
Magfit S24...
- Eagles
- s24 s24 ultra spigen ultra
- Forum: İkinci El Alım Satım İlanları
Hocam arkadaşa nasıl ulaşabilirim mesaj yazılmıyor profiline.