Arkadaşlar, 1.800.000 TL bandında (maksimum 1.900.000 TL) araç arıyorum. Şu anda Honda Civic Executive+ 182 modeline bakıyorum ama farklı önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
C segmenti araç mı bakıyorsunuz yine? Ona göre araç önerelim.

Bu fiyat bareminde güzel SUV ve elektrikli araçlar da mevcut.

Sıfır ya da ikinci el fark eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Isı pompası yok hocam onda. Elektrikli arabada ısı pompası olmaz ise, menzil kışları çok düşüyor.

Hocam bende çok elektrikli sevmem ama elektrik ve SUV aranıyorsa torres gibi bir araba segmentinde başka yok. Gidişi vs konforu çok iyi araç severek biniyorum. 308-508-5008 gibi araçlara da bakabilir konu sahibi. Psa grubu olduğu için Astra veya mokka da alsa aynı performansı alacaktır genel olarak.

Hocam bende çok elektrikli sevmem ama elektrik ve SUV aranıyorsa torres gibi bir araba segmentinde başka yok. Gidişi vs konforu çok iyi araç severek biniyorum. 308-508-5008 gibi araçlara da bakabilir konu sahibi. Psa grubu olduğu için Astra veya mokka da alsa aynı performansı alacaktır genel olarak.

Torres amcamda var, kullandım ben pek sevemedim. O fiyat aralığında çok alternatif var hocam. Tesla y model alırsın en basiti. EV3 bence torresten, çok daha iyi bir araba tabii bu şahsi görüşüm elektrikli tarafında. Onu da alabilirsin. Isı pompası da mevcut Kia ve Tesla modellerinde en basiti. Ve o kadar kaba bir araba değil. Torres D segmenti bir SUV. Bu arada torres kötü araba demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Taş gibi arabadır. 👏

Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz hocam, saygı duyarım.