Piyasanın dilinden düşmeyen bir motor, sorunsuz diyemeyiz. Bu segmentte oldukça dişli rakipleri var. XCeed bakınmanızı önereceğim.
Detaylar
Kim cevapladı?Sıfır şart mı peki? Honda City falan çok güzel seçenek olur.Fiyatına değen sıfır benzinli/hibrit araç bakıyorum.![]()
Yakıt fazla üstad. LPG'lileri alınacaksa alınabilir, yoksa çok da mantıklı değil.Sıfır şart mı peki? Honda City falan çok güzel seçenek olur.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Piyasanın dilinden düşmeyen bir motor, sorunsuz diyemeyiz. Bu segmentte oldukça dişli rakipleri var. Xceed bakınmanızı önereceğim.
Maalesef arada 250K'dan fazla fark var.
Sıfır şart mı peki? Honda City falan çok güzel seçenek olur.
Bana kalsa ikinci el olurda bizimkiler istemediğinden sıfır şart.
Bayilerle görüşmek lazım. Bayilerde daha uygun fiyat verilebiliyor. 1.600.000'e gayet güzel bir araç olurdu.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Bayilerle görüşmek lazım. Bayilerde daha uygun fiyat verilebiliyor. 1.600.000'e gayet güzel bir araç olurdu.
Kasım-aralığa kadar bekliyeceğim zaten. Şu an model arayışındayım.
LA Knight
Üstün
Hibrit alabileceğin tek sıkıntısız araç Toyota'da. Onun da eskileri 22 ve öncesinin bataryası kötüler veya sonlarına yaklaşmış piyasadalar. Alınca masrafı olur. Bunun dışında herhangi bir hibritte kesin olarak sorun yaşarsın ki aha yeni modellerinde daha da optimize hale getiriyorlar.
Sorduğun 2 motordan 1.2 Puretech grubu daha vahim. Hadi motorda sorun yok diyelim. Arabanın elektrik tarafında sorun yaşıyor bu sefer Pejo, Opel grubu.
1.3'ün bahsedilen sorunları çözülebilen ve genelde 60-80 bin kilometrede olan sorunlar.
Sorduğun 2 motordan 1.2 Puretech grubu daha vahim. Hadi motorda sorun yok diyelim. Arabanın elektrik tarafında sorun yaşıyor bu sefer Pejo, Opel grubu.
1.3'ün bahsedilen sorunları çözülebilen ve genelde 60-80 bin kilometrede olan sorunlar.
Hoca City alıyorsan LPG'li alacan zaten, tadı orada.Yakıt fazla üstad. LPG'lileri alınacaksa alınabilir, yoksa çok da mantıklı değil
Testo, tehlikeli sularda yüzüyorsun. 
Performans tatmin eder, sessizliği tatmin eder, ikinci el piyasası yine aynı şekilde mutlu eder. Ama iş kalite, sağlamlık ve sanayi konularına gelince orada memnun etmez. Evet ıslak kavrama ama şikayet de çok şanzımanından, kendim de kullandım komşum sayesinde. Sıfır olarak alınıp yine elde çok tutulmadan satılmalı. Komşum gözü gibi bakmasına rağmen 29 bin kilometre civarında yağ kaçakları başlamıştı. Benim 6 yaşında aracımda yağ kaçağı yok henüz, gerisini sen düşün. Buji seçer ve hızlı bitirebilir, devirdaim ister, bagaja su almak gibi çılgınlıklar derken liste uzayabilir. Motor rektifiyesi bile zor bir araç, sandık motor endişesi yaşatır insana. 1.2 TCe yeni çıkan Clio'da kullanılan motoru bile güncellediler, bakalım ilerleyen dönemlerde uzun kullanım testlerinde ne gibi sürprizler bekliyor insanları. Umarım hatalarından ders çıkarmışlardır TCe konusunda.
Performans tatmin eder, sessizliği tatmin eder, ikinci el piyasası yine aynı şekilde mutlu eder. Ama iş kalite, sağlamlık ve sanayi konularına gelince orada memnun etmez. Evet ıslak kavrama ama şikayet de çok şanzımanından, kendim de kullandım komşum sayesinde. Sıfır olarak alınıp yine elde çok tutulmadan satılmalı. Komşum gözü gibi bakmasına rağmen 29 bin kilometre civarında yağ kaçakları başlamıştı. Benim 6 yaşında aracımda yağ kaçağı yok henüz, gerisini sen düşün. Buji seçer ve hızlı bitirebilir, devirdaim ister, bagaja su almak gibi çılgınlıklar derken liste uzayabilir. Motor rektifiyesi bile zor bir araç, sandık motor endişesi yaşatır insana. 1.2 TCe yeni çıkan Clio'da kullanılan motoru bile güncellediler, bakalım ilerleyen dönemlerde uzun kullanım testlerinde ne gibi sürprizler bekliyor insanları. Umarım hatalarından ders çıkarmışlardır TCe konusunda.