Bu fiyat civarında klavye arıyorum ses çıkarması hoşuma gidiyor. Çok fazla Switch olduğu için ne almam gerekiyor karar veremiyorum. Genel olarak online FPS oyunları oynuyorum. Mümkünse yüksek sesli, kullanımda mekanik olduğunu hissettiren bir şeyler önerebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.800 TL
- Makaleler
- 43
Senin için red switch yeterli ve iyi olur.
Bütçenin altında ancak güzel bir klavye. Alternatif dersen Redragon K617 var.
www.akakce.com
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçe biraz daha çıkarsa;
Çıkmazsa;
Çıkmazsa;
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...
shop.connectgame.com.tr
Senin için red Switch yeterli ve iyi olur.
![]()
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam %60'lık olduğu için CS'de falan sıkıntı oluyor aktif olarak ESC'nin altındaki tuşu kullanıyorum çünkü.
Bütçe biraz daha çıkarsa;
Çıkmazsa;
![]()
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
Hocam bu dream Switch'in olayı ne oluyor peki?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 60'lık olduğu için CS'de falan sıkıntı oluyor aktif olarak ESC'nin altındaki tuşu kullanıyorum çünkü.
Hocam bu dream Switch'in olayı ne oluyor peki.
Dareunun kendi Switch'i.
Aldım hocam üzmez herhalde.
Üzmez hayırlı olsun.
Sağ olun hocam.
Bu arada kargo ücreti var kapıda ödüyorsunuz. Kampanyalı ürünlerde kargo ücreti oluyor söylemeyi unuttum.
Hocam tahmini ne kadar olur? Ayrıca kargo mesajı gelmedi tarafıma. Kargoya teslim süreleri hakkında bilginiz var mı? Ürün sayfasında kargo ücreti ödeme ekranında hesaplanır ibaresi var alırken ödemiş olabilir miyim?Bu arada kargo ücreti var kapıda ödüyorsunuz. Kampanyalı ürünlerde kargo ücreti oluyor söylemeyi unuttum.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-