Hayır. Kargo dağıtıma çıkınca mesaj gelmişti. Ben istanbul'da oturuyorum ve 120 tl falan ödemiştim.Hocam tahmini ne kadar olur? Ayrıca kargo mesajı gelmedi tarafıma. Kargoya teslim süreleri hakkında bilginiz var mı? Ürün sayfasında kargo ücreti ödeme ekranında hesaplanır ibaresi var alırken ödemiş olabilir miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.800 TL
Dağıtıma çıktı diye geldi mesaj az önce. Gönderici ödemeli şekilde yollanmış.Hayır. Kargo dağıtıma çıkınca mesaj gelmişti. Ben istanbul'da oturuyorum ve 120 tl falan ödemiştim.
Garip. Normalde kampanyalı ürünlerde kargo ücreti oluyor.Dağıtıma çıktı diye geldi mesaj az önce. Gönderici ödemeli şekilde yollanmış.
Yurtiçi kargonun sitesinde öyle görünüyor. Umarım gelince para istemezler bunun üstüne.Garip. Normalde kampanyalı ürünlerde kargo ücreti oluyor.
İstanbul'da oturuyorsanız 200 tl den fazla tutmaz.Yurtiçi kargonun sitesinde öyle görünüyor. Umarım gelince para istemezler bunun üstüne.
Ankara'dayım hocam.İstanbul'da oturuyorsanız 200 tl den fazla tutmaz.
Spesifik bir site hatası veya hızlı gelsin diye ayrı bir kargo firması seçmiş olabilir misiniz? İstanbul dışında hızlı kargo gibi seçenekler genelde olmuyor ve kargo ücretini ödeme esnasında alıyorlar. Elbette Ankara gibi yerlere söylendiği gün veya ertesi gün geliyor. Ama böyle akşamına kapında olsun gibi seçenekleri sadece İstanbul'da yaşayanların gördüğünü hatırlıyorum. Hatta sadece ile özel kargo firmaları var.İstanbul'da oturuyorsanız 200 tl den fazla tutmaz.
Hayır. Sitede kampanyalı ürünlerde kargo alıcıya aittir yazıyor zaten hocam. Birçok arkadaşım kampanyalı ürün aldı veSpesifik bir site hatası veya hızlı gelsin diye ayrı bir kargo firması seçmiş olabilir misiniz? İstanbul dışında hızlı kargo gibi seçenekler genelde olmuyor ve kargo ücretini ödeme esnasında alıyorlar.
kapıda ödeme çıktı. Forumda da görebilirsiniz.
Spesifik bir site hatası veya hızlı gelsin diye ayrı bir kargo firması seçmiş olabilir misiniz? İstanbul dışında hızlı kargo gibi seçenekler genelde olmuyor ve kargo ücretini ödeme esnasında alıyorlar. Elbette Ankara gibi yerlere söylendiği gün veya ertesi gün geliyor. Ama böyle akşamına kapında olsun gibi seçenekleri sadece İstanbul'da yaşayanların gördüğünü hatırlıyorum. Hatta sadece ile özel kargo firmaları var.
Ödeme sayfasını kontrol ettim tekrardan orada da ücretsiz kargo görünüyor hocam. Siz ekstra bir şey yapmış olabilir misiniz?İstanbul'da oturuyorsanız 200 tl den fazla tutmaz.
Hayır hocam. Geçen seneki kampanyalarda herkes kapıda ödeme yaptı. Sitede yazmıyordu zaten.Ödeme sayfasını kontrol ettim tekrardan orada da ücretsiz kargo görünüyor hocam. Siz ekstra bir şey yapmış olabilir misiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-