Bütçe
1.800 TL
Hayır hocam. Geçen seneki kampanyalarda herkes kapıda ödeme yaptı. Sitede yazmıyordu zaten.
Yakın zamanda bir ürün aldınız mı? Belki sistemden insanlar rahatsız olunca değiştirmişlerdir.

Açıkcası ilk defa böyle bir uygulamayı burada duyuyorum ve saçma geldi. Nakit ödeme gibi şeylerde genelde uğraştırıcı olduğundan kargo firmaları oldukça bulaşmıyor. Bulaşsa bile atıyorum ürünü kartla alınca 5 liraysa nakit alınca 50 lira gibi yapıyorlar.

Yakın zamanda bir ürün aldınız mı? Belki sistemden insanlar rahatsız olunca değiştirmişlerdir.

Açıkcası ilk defa böyle bir uygulamayı burada duyuyorum ve saçma geldi. Nakit ödeme gibi şeylerde genelde uğraştırıcı olduğundan kargo firmaları oldukça bulaşmıyor. Bulaşsa bile atıyorum ürünü kartla alınca 5 liraysa nakit alınca 50 lira gibi yapıyorlar.
3 hafta önce arkadaşım mouse aldı ve yine kapıda ödedi. Kampanyalı ürünlerde site belirtiyor zaten kargonun alıcıya ait olduğunu. Belki sistem değişmiştir ama sanmıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-28-13-12-17-878-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-28-13-12-17-878-edit_com.android.chrome.webp
    155,1 KB · Görüntüleme: 42
Bayağı saçmaymış ya. Umarım burayı okuyorlarsa kargoyu ödeme esnasında almalarını öneririm. Bu köylü çakallığını müşteri kapıda yediğinde bir daha onları tercih etmeyecektir.