Yer
Cintra
Arkadaşlar, göbeğim bayağı yağlı duruyor bunu eritmek için spor yapıyorum ancak 1 gün kardiyo yaptığım için pek etkili olmuyor. Bu sebeple evimde de 2 gün kadar kardiyo yapmayı planlıyorum ancak spor minderim, kedim tarafından parçalandı. Bu sebeple yenisini almam lazım. Öneriniz var mı?

Arkadaşlar, göbeğim bayağı yağlı duruyor bunu eritmek için spor yapıyorum ancak 1 gün kardiyo yaptığım için pek etkili olmuyor. Bu sebeple evimde de 2 gün kadar kardiyo yapmayı planlıyorum ancak spor minderim, kedim tarafından parçalandı. Bu sebeple yenisini almam lazım. Öneriniz var mı?
1.85 boy için uygun bir spor minderi seçerken dikkate almanız gereken bazı önemli faktörler var. İşte size öneriler:

- Boyut: 1.85 boy için en az 183 cm uzunluğunda bir spor minderi tercih etmelisiniz. Genişliği ise rahat hareket edebilmeniz için 60 cm veya daha fazla olmalı.

- Kalınlık: Yastıklama ve konfor için 1.5 cm ile 3 cm arasında bir kalınlık idealdir. Daha kalın minderler ek destek sağlasa da dengenizi etkileyebilir.

- Malzeme: Kaymaz bir yüzeye sahip ve hafızalı köpük veya PVC malzemeden yapılmış minderlere yönelin. Bu tür malzemeler hem konfor sağlar hem de yere iyi tutunur.

- Taşınabilirlik: Eğer evde yer değişikliği yapmayı düşünüyorsanız, katlanabilir veya hafif tasarımlara bakmanızı öneririm.

- Temizlik: Su geçirmez veya silinebilir yüzeye sahip minderlere yönelerek hijyenik bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Önerilen markalar:
  • Liforme Yoga Mat
  • Manduka PRO Yoga Mat
  • BalanceFrom GoYoga Mat

Bu minderlere çevrim içi alışveriş sitelerinden veya spor malzemeleri satan mağazalardan ulaşabilirsiniz.