tereyagburak

Yetkin
Makaleler
1
Bir şekilde karşınıza çıkmıştır, ya reklam; ya da videolardan. Reeder' da 1 alana 1 bedava kampanyası var. Tabii "Sözde" diyebiliriz.

Reeder markasının "1 Alana 1 Bedava kampanyasının altında sattığı 10.000 TL değerindeki S19 Max Pro S model cihaz Hepsiburada gibi sitelerde 5.000 TL gibi bir fiyatta satılmaktadır.

Reeder markasının kampanyası gerçek değildir. Bu makaleyi yaymanızı tavsiye ederim. Özellikle yaşı ileri olan ve bu işlerden anlamayan kişilere.

İşte Hepsiburada( Konu ile alakası yoktur. ) ve ReeDükkan linkleri:

Almayın, aldırmayın.

İncelemek için Epey linki:

Mağaza üzerinden bazen 13-14 bin fiyat çıkartabiliyorlar geçen gittim sordum neyse ki öncesinde internette fiyatlarına bakmıştım.

E doğru söylemişler işte; resmi yerinden iki tane fiyatına bir tane alınca bir tane de hediye edelim demişler. Burada nerede bir yalan var ki? Gayet mantıklı bence, tabii ki yersen..

Hayır birde yaptıkları açığa çıkmayacakmış gibi kampanya dümenine girmişler ya.. Ona gülerim sadece :D.

Hocam Reeder alın diye falan demiyorum, kalitesiz telefonlar zaten ama geçen gün AVM'de stantlarında gördüm. Bir tane alıyordunuz, yanında 2 tane daha veriyorlardı.

Son düzenleyen: Moderatör: