1 ay önce çekilen fiber altyapı ne zaman aktif olur?

osmanberk

Uzman
Merhabalar arkadaşlar,

1 ay olacak fiber internet için altyapı geldi. Binaya kadar kablo çekildi fakat Türk Telekom'u aradığımda henüz aktif olmadığını söylediler. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Ne zaman aktif olacağına dair tahminlerinizi alabilir miyim?

28 Mayısta bizim mahalleye de Turknet fiber çekti ve 1 Temmuzda aktif edildi. Biraz beklemek gerek.

Vallahi benim bildiğim üstte ki arkadaş gibi 1 2 ay beklemek gerekiyor bizde de iki ay sürmüştü sanırım.

Anladım arkadaşlar teşekkür ederim alt yaprı fiber geldi dedi türktelekom aradığımda fakat kapasite dolu olduğu için olmuyor dediler

Kutu konduktan 1-3 ay içinde aktif olur muhtemelen ama kesin bilgiyi Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip alabilirsin.

Bana 2 ay önce çektiler, 50 küsur gün bekledim ama 50 günün sonunda altyapı sorguda gözükmeye başladı ve şu anda fiber kullanıyorum. Her sabah ve akşam 1 kere altyapı sorgu yapıp beklemekten başka seçeneğiniz yok maalesef.

Tamam hocam teşekkür ederim

Türknet ve diğer sitelerde sorgulattığımda fiber alt yapı gözüküyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…