Dosya Ekleri

• 55FB52F0-C7AF-4F74-B545-CA55F0057C51.webp
    55FB52F0-C7AF-4F74-B545-CA55F0057C51.webp
    2,4 MB · Görüntüleme: 139
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim binaya da 1 ay önce ilk olarak o kablolardan takmışlardı. Kabloları taktıktan sonra, 1 hafta içinde hem tüm binaların önüne fibere kutusu konuldu hem de kutu içine kablo bağlantıları yapıldı.

Fiber kutuya yapılan bağlantının üstünden 2 hafta geçti ve gelen giden yok. Bu fiber süreci ortalama 2 ay kadar sürüyor diyebiliriz sanırım.

Bizim binaya da 1 ay önce ilk olarak o kablolardan takmışlardı. Kabloları taktıktan sonra, 1 hafta içinde hem tüm binaların önüne fibere kutusu konuldu hem de kutu içine kablo bağlantıları yapıldı.

Fiber kutuya yapılan bağlantının üstünden 2 hafta geçti ve gelen giden yok. Bu fiber süreci ortalama 2 ay kadar sürüyor diyebiliriz sanırım.
Bağlattınız mı? Türk Telekom mu kurdu başka firma mı?

Kutu konuldu. Attığınız siteden baktım fakat her zaman 100+ hız gösterdi site mi yanlış acaba.

Sorgu sonucunu buraya atsana.

Böyle çıkıyor ama bu yanlış herhalde. Türk Telekom getiriyor dediler. Superonline binada var zaten halihazırda Superonline kullanıyorum ama Superonline binada 100 Mbps üstünde hız veremiyor.

API'ler patlak :), sorguda bildiğim tek site bu.

Bir de buradan deneyin.

Böyle çıkıyor ama bu yanlış herhalde. Türk Telekom getiriyor dediler. Superonline binada var zaten halihazırda Superonline kullanıyorum ama Superonline binada 100 Mbps üstünde hız veremiyor.

Superonline FTTB mi var sizde?

Sorgu sonucunu buraya atsana.

API'ler patlak :), sorguda bildiğim tek site bu.

Bir de buradan deneyin.

Superonline FTTB mi var sizde?
Eve kadar Ethernet ile geliyor 100/20 alıyorum.

@Greatest böyle

Dosya Ekleri

• IMG_0175.webp
    IMG_0175.webp
    374,1 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_0174.webp
    IMG_0174.webp
    420,9 KB · Görüntüleme: 95

Sitenin sahibi olarak Superonline konusundaki problemi çözebilmek adına DM yoluyla BBK numaranızı talep etmek için size ulaşıyorum. Lütfen DM yoluyla gerekli bilgileri verebilir misiniz?

Konu hakkında başka bir sorunuz olursa buradan sorabilirsiniz.