Detaylar
Kim cevapladı?Benim kendi tahminim 45-50 arası. YTD
Dolar 100 TL olsun rahatlıyalım.
- Makaleler
- 1
Yazdan sonra 40 olur diyorum, yıl sonu 45 olur belki.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bundan üç yıl önce pandemide evde kaldığımız dönemde bir YouTube kanalı açmıştım. O zamanlar da dolar 10 lira olmuştu. O yaşımla oturup edit yapmaya uğraşmıştım. 6 veya 7.sınıftım. Bu konuyu görünce aklıma geldi. Açtım baktım kanalı. Duygulandım biraz. Eski arkadaşlarımı gördüm yorumlarda. Birisi yorumları falan da silmiş gerçi. Görüşmüyoruz artık hiçbiriyle. Eski videolarıma baktım, sesimi duydum. Zaman ne de çabuk geçmiş. Acaba o zamanlar bu kanala içerik atmaya devam etseydim ne olurdu? Geçen RDR 2 attım biraz ama tutmadı. Bende boş ver dedim tutması için ilgi çekmesi gerek insanlar neden benden izlesin başkaları varken edeyim ve bıraktım.
Videoyu merak etmek isteyen varsa link bırakayım. Reklam değildir. İzlemek isteyen olursa bakar zaten 12 13 yaşında açtığım kanal.
Videoyu merak etmek isteyen varsa link bırakayım. Reklam değildir. İzlemek isteyen olursa bakar zaten 12 13 yaşında açtığım kanal.
- Makaleler
- 3
Bugün 40 küsür liraya benzin aldım. Sık sık zam gelecekse artık her gün üstünü doldurayım.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Küfür Olabilir Videoda
- Makaleler
- 1
Çok garip bir ülke. Tatil dışında cidden çok uzun süre durulacak ve yaşanacak bir yer gibi gelmiyor. Düzelmesi için bir şeyler yapan da yok. Kısıtlı imkanlarla bir şeyler yapana da genellikle engel oluyorlar. Gezmeye kalktığınızda Avrupa ülkelerine vize olmadan gidemiyorsunuz bile. Neredeyse her yönden kısıtlısınız. İlk fırsatta gerçekten güzel bir ülkeye taşındığım için memnunum. Aldığım bir ürüne hiç zam geldiğini hatırlamıyorum ama Türkiye’deki 1 haftalık tatilimde aldığım yiyeceğe iki kere zam geldi. Kalanlara iyi şanslar. İnsanlar ülkesini daha iyi hâle getirmek için çabalamak yerine birbiriyle ancak parti kavgası yapıyor.
Türk milleti anca uyur ekonomi batar uyur ülkede darbe olur uyur ee daha ne kadar uyucak bunlar? sabah işe git akşam eve gel yat uyu tekrarla türkler yaşamıyor hayatta kalmaya çalışıyor.