1 Dolar 33 Turk Lirasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 85
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    dolar
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahçelievler de 11bin ₺ kira 3 yıllık bina anladım .
90mt2 evdir. Çok da şaşırma hocam. 90mt2 evler zaten 10-15 arasında dolaşıyor. Sarıyer, Beykoz gibi abartı lokasyonlar değilse. Yoksa Bahçelinin Hürriyet tarafları uygun.

Oha, çok ucuz. Asgari zaten 17 bin lira. Kazanılan paranın %60'ı kiraya gitti. Şu mesajlara bak şu mantığa bak irite etti dakikasında.
Söylediği rakam gerçek olsa neyse. Sultanbeyli de dahi bu rakamdan daha fazla kiralar. Yaşadığım yer Ataşehirde 25 yıllık binalara 20bin ₺ istiyorlar. Hangi kesimi desteklediği önemli değil, dürüst olmaması problem.

Bahçelievler de 11bin TL kira 3 yıllık bina anladım .
Arkadaş yalancının teki İsveç kaldığı ülkede iPhone 15'i bir ayda alabiliyorsun. Türkiye'de ya taksitle öde öde bitmiyor ya da yıllarca çalışıp öyle biriktirip ödemen lazım.

Ben senin okuduğundan daha çok şüpheliyim. Neden sabit gittiğini söyledim. Fazla talepten dolar sattı merkez bankası. Dolara hücüm yaptıran hainler yüzünden. 10 yıl öncesine göre daha iyi alım gücü ülkenin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş yalancının teki İsveç kaldığı ülkede iPhone 15'i bir ayda alabiliyorsun. Türkiye'de ya taksitle öde öde bitmiyor ya da yıllarca çalışıp öyle biriktirip ödemen lazım.
Önemli olan tüm maaş ile 1 ayda alabilmek değil, maaştan arttırıp o telefonu alabilmek. Türkiye de ortalama bir vatandaşın maaşından para arttırması mümkün değil. Kaldı ki ülkenin yarısından çoğu asgari ücrete ve daha altına çalışıyor. 10 saate 17 bin ₺ alan adam asgari ücret aldığını sanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…