LA Knight
Üstün
Oha, çok ucuz. Asgari zaten 17 bin lira. Kazanılan paranın %60'ı kiraya gitti. Şu mesajlara bak şu mantığa bak irite etti dakikasında.
90mt2 evdir. Çok da şaşırma hocam. 90mt2 evler zaten 10-15 arasında dolaşıyor. Sarıyer, Beykoz gibi abartı lokasyonlar değilse. Yoksa Bahçelinin Hürriyet tarafları uygun.Bahçelievler de 11bin ₺ kira 3 yıllık bina anladım.
Söylediği rakam gerçek olsa neyse. Sultanbeyli de dahi bu rakamdan daha fazla kiralar. Yaşadığım yer Ataşehirde 25 yıllık binalara 20bin ₺ istiyorlar. Hangi kesimi desteklediği önemli değil, dürüst olmaması problem.Oha, çok ucuz. Asgari zaten 17 bin lira. Kazanılan paranın %60'ı kiraya gitti. Şu mesajlara bak şu mantığa bak irite etti dakikasında.
Arkadaş yalancının teki İsveç kaldığı ülkede iPhone 15'i bir ayda alabiliyorsun. Türkiye'de ya taksitle öde öde bitmiyor ya da yıllarca çalışıp öyle biriktirip ödemen lazım.Bahçelievler de 11bin TL kira 3 yıllık bina anladım.
Dış güçler? Aha başlıyoruz.
Bu hainlere yukarıdaki videoda bulunan şahıs da dahil mi? Hiç, merak ettiğimden sordum.
Mesela Kkm'ı çıkaranlar da bu argümana dahil olarak hain sayılır mı?
Neden sabit gittiğini yukarıdaki mesajda açıklamıştım aslında.
Gerçekten 2013-14'ün alım gücünün bugünden kötü olduğunu mu savunuyorsunuz?
Ben size efendim diye hitap ediyorum, siz bana at gözlüğünü çıkar diyorsunuz. Pff, burası çok fena ahsen TV koktu.
Ne diyeceğim biliyor musunuz? "hocaefendilerinizin" yaptığı maklubeli sohbetler, daima ülke hakkında doğru bilgi kaynağı olmuyor.
Dolayısıyla bundan sonra bana sunduğunuz herhangi bir olağanüstü argümana maalesef ki cevap vermeyeceğim. Vakit tüketimi önemli.
Daha 3 ay önce merkez bankası tarihi boyunca gördüğü en düşük rezerve sahipti. İşin ifade özgürlüğü, eğitim, güvenlik, mülteci kısmına falan hiç değinmeyeceğim bile, zaten sanırım mesajları da tam okumuyorsunuz.
Aslında bunun da yanıtını vermiştim, gerçekten mesajları okuduğunuza şüpheliyim.
Esenyurt derse yırtıla yırtıla gülerim.
Önemli olan tüm maaş ile 1 ayda alabilmek değil, maaştan arttırıp o telefonu alabilmek. Türkiye de ortalama bir vatandaşın maaşından para arttırması mümkün değil. Kaldı ki ülkenin yarısından çoğu asgari ücrete ve daha altına çalışıyor. 10 saate 17 bin ₺ alan adam asgari ücret aldığını sanıyor.Arkadaş yalancının teki İsveç kaldığı ülkede iPhone 15'i bir ayda alabiliyorsun. Türkiye'de ya taksitle öde öde bitmiyor ya da yıllarca çalışıp öyle biriktirip ödemen lazım.