proyic

Yetkin
Makaleler
2
Elimin üstüne dövme yaptıralı 1 hafta olacak; kesinlikle su değmedi. Her gün 3 kere nemlendiriyorum, çok nemli kalmamasına dikkat ediyorum.

Yarın elimi içme suyuyla yıkasam sorun olur mu? Kabuk attığını anlamıyorum; internetteki gibi kabuk oluşmadı, sormak istedim.

IMG_6174.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir insan niye kendine bunu yapar ki? 1 hafta 10 gün süresi var yıkamak için. Kabuk atma olayı herkeste olmuyor zarar görmüş deride oluyor. Dövmeci arkadaş işini iyi yapmış. 2 3 gün daha beklesen iyi olur.

Elimin üstüne dövme yaptıralı 1 hafta olacak; kesinlikle su değmedi. Her gün 3 kere nemlendiriyorum, çok nemli kalmamasına dikkat ediyorum.

Yarın elimi içme suyuyla yıkasam sorun olur mu? Kabuk attığını anlamıyorum; internetteki gibi kabuk oluşmadı, sormak istedim.

Eki Görüntüle 227460

1 haftalık dövmeyi içme suyuyla yıkayabilirsin. Hatta yıkamak daha sağlıklı.
Ilık su hafif sabun, ovalama yok. Bastırarak kurut, 10 dakika açıkta beklet, sonra ince krem sür.
Kabuk olmaması normal. Seninki ince deri atarak iyileşiyor.
Uzun süre suda bekletme, kaşıma koparma yapma. Normal duruyor şu anlık.

Bir insan niye kendine bunu yapar ki? 1 hafta 10 gün süresi var yıkamak için. Kabuk atma olayı herkeste olmuyor zarar görmüş deride oluyor. Dövmeci arkadaş işini iyi yapmış. 2 3 gün daha beklesen iyi olur.

Herkesin hayatı kendine hocam. Mesajların hepsini göz önüne aldım teşekkürler.