- Makaleler
- 1
Her şeyden önce, bu kadın neden sadece 2 yıl hapis cezası aldı ve neden muhalefet bunlarla birlikte? Gerçekten ufak da olsa umudum vardı, ülkenin ileri seçimde bir düzene kavuşacağına dair ama şu görüntünün açıklaması olamaz. Arkadaşlar, bu ülke böyle geldi, böyle gider. Ek bilgi olarak, bu kadın PKK'nın resmi kanalına çıkmıştır. İyi günler.
Not: Ben bu olayı X'te gördüm, ancak düzgün kaynak olması açısından iktidar yanlısı bir haber sayfası bırakacağım. Maalesef, keşke ellerine koz vermeseler de kullanmasalar, yapacak bir şey yok. Bu görüntü nedir arkadaş?
www.sabah.com.tr
Not: Ben bu olayı X'te gördüm, ancak düzgün kaynak olması açısından iktidar yanlısı bir haber sayfası bırakacağım. Maalesef, keşke ellerine koz vermeseler de kullanmasalar, yapacak bir şey yok. Bu görüntü nedir arkadaş?
İmamoğlu ve Özel TSK’ya iftira atan Şebnem Korur Fincancı’yla aynı karede
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 1 Mayıs kutlamalarında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kimyasal silah iftirası atan eski TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ile aynı karede poz verdi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör operasyonlarında...
Son düzenleyen: Moderatör: