Makaleler
1
Her şeyden önce, bu kadın neden sadece 2 yıl hapis cezası aldı ve neden muhalefet bunlarla birlikte? Gerçekten ufak da olsa umudum vardı, ülkenin ileri seçimde bir düzene kavuşacağına dair ama şu görüntünün açıklaması olamaz. Arkadaşlar, bu ülke böyle geldi, böyle gider. Ek bilgi olarak, bu kadın PKK'nın resmi kanalına çıkmıştır. İyi günler.

1714597576403.webp

Not: Ben bu olayı X'te gördüm, ancak düzgün kaynak olması açısından iktidar yanlısı bir haber sayfası bırakacağım. Maalesef, keşke ellerine koz vermeseler de kullanmasalar, yapacak bir şey yok. Bu görüntü nedir arkadaş?

1714597839277.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
CHP'ye oy verenlere laf demek istemiyorum da abi verdiğiniz parti bu işte. Partinin kankileri de bunlar. Ee?

Biri komünist terorist Kürt'lerle haşır neşir diğeri şeriatçı terorist Kürt'lerle. Ne diyeyim ki?

Bu ülkenin rahata ereceğini hiç sanmıyorum. Boşuna umutlanıyoruz. Koyu solcuların düşüncesini merak ediyorum, hatam varsa belirtsinler.

Son düzenleme:
Bir problem göremedim, bu kadar korkmayın. Ülkeyi iç savaşa götürmeyecekler, altıüstü bir konuşma olmuş. Ayrıca, destekleyebilirler. Asıl siz kendinizi hazırlayın, 5 sene sonra hükümet değişince artık bu tarz şeyleri çok göreceksiniz. Biraz demokrasiye alışın, artık acısını çekerseniz. :LOL:

CHP'ye oy verenlere laf demek istemiyorum da abi verdiğiniz parti bu işte. Partinin kankileri de bunlar. Ee?

Biri komünist terorist Kürt'lerle haşır neşir diğeri şeriatçı terorist Kürt'lerle. Ne diyeyim ki?
CHP hep böyle ki. Nerde kötü solcu var onu buluyor içine alıyor. 4 sene sonrası için boş koz ama 4 sene sonra bu parti yine böyle HDP'lilerle ilişkide olursa veya bunun gibilerle ilişkide olursa bi' 5 senenizi daha hazırlayın.
AKP tıkır tıkır planlarını işliyor tıkır tıkır kendini tek parti olarak seçenek sunuyor. Halen anlamadınız ona buna terörist fetöcü diye diye AKP hükümeti milleti ayrıştırdı. Kürt türk kardeşliği bu kafayla devam ederse yaşayamacağız. Yok CHP dem ile kanki yok o hdpli yok o komünist fetöcü terörist hep böyle yapa yapa bizi ayrıştırdılar amaçlarına ulaştılar. Bana göre'de en büyük terörist fetöcü bu hükümettir. Kanıtları ile aşsağıya bırakıyorum.

181120221141555053961.webp

HDP komünist değil.

CHP zaten AKP'nin kötü bir alternatifi. Kimse bunun aksini söylemiyor. Ama hem kurucu parti olmalarının getirdiği ağırlık hem de AKP gibi bir terör yuvasının yerine iktidara gececek olmaları uzun bir süre yozlaşmalarının önüne geçecek.

AKP'den kurtulmak için CHP'ye oy vermek gerekiyor bile diyemiyorum, herkes istediğine oy atsın. Ama CHP'nin AKP'yi devirecek tek potansiyel parti olduğunu da unutmayalım.

HDP komünist değil.

CHP zaten AKP'nin kötü bir alternatifi. Kimse bunun aksini söylemiyor. Ama hem kurucu parti olmalarının getirdiği ağırlık hem de AKP gibi bir terör yuvasının yerine iktidara gececek olmaları uzun bir süre yozlaşmalarının önüne geçecek.

AKP'den kurtulmak için CHP'ye oy vermek gerekiyor bile diyemiyorum, herkes istediğine oy atsın. Ama CHP'nin AKP'yi devirecek tek potansiyel parti olduğunu da unutmayalım.
Ft3cXOZWYAI9p2p.webp

@995 hocam, burada kimse AKP'nin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu söylemedi. Biz diyoruz ki, burada AKP = CHP arasında hiçbir fark olmayacak, ülkenin gidişatı açısından.

AKP tıkır tıkır planlarını işliyor tıkır tıkır kendini tek parti olarak seçenek sunuyor. Halen anlamadınız ona buna terörist fetöcü diye diye AKP hükümeti milleti ayrıştırdı. Kürt türk kardeşliği bu kafayla devam ederse yaşayamacağız. Yok CHP dem ile kanki yok o hdpli yok o komünist fetöcü terörist hep böyle yapa yapa bizi ayrıştırdılar amaçlarına ulaştılar. Bana göre'de en büyük terörist fetöcü bu hükümettir. Kanıtları ile aşsağıya bırakıyorum.
Dediğim yine de doğru ben zaten AKP fanı filan değilim. Partinin bu adamlarla ilişkide olması onların açısından negatif yön teşkil ediyor.

Kürtlerle yaşamak isteyen yok zaten, Irak'taki dağın sahipleri gelip buradaki bağdakini kovuyor. Yarın bir gün Kürtleri tehcir ettirmek için oylama yapılsa oy veririm :).