Arkadaşlar iyi akşamlar. Kız arkadaşım dün birkaç şey aldı fakat vazgeçip iptal etti. Biz de bugün aliriz dedik. Sabah aldık lakin malum haber geldi. Simdi bu ürünler 1 Nisan içinde sipariş verildi diye gelmeyecek mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Eğer devlet bize 1 Nisan şakası yapmıyorsa ve süre uzatılmazsa maalesef gelmeyecek hocam
+1Arkadaşlar iyi akşamlar. Kız arkadaşım dün birkaç şey aldı fakat vazgeçip iptal etti. Biz de bugün aliriz dedik. Sabah aldık lakin malum haber geldi. Simdi bu ürünler 1 Nisan içinde sipariş verildi diye gelmeyecek mi?
Bu soru benim için de muallak. Şu an sepetimde ürünler var ancak alsam mı bilmiyorum. Tam alışveriş yapacağımız günü buldu arkadaş, şanssızlığa bak!
27 Euro sınırını güçlü ürün güvenliği diye iteleyip 0 Euro yaptılar işte.
Benim sipariş Türkiye’ye ulaştı. Bakalım ne olacak. 2 Nisan sipariş tarihi.
Güncelleme, siparişim PTT tarafından teslim alındı. Gümrükten geçti yaniBenim sipariş Türkiye’ye ulaştı. Bakalım ne olacak. 2 Nisan sipariş tarihi. Eki Görüntüle 139123
Benim sipariş Türkiye’ye ulaştı. Bakalım ne olacak. 2 Nisan sipariş tarihi. Eki Görüntüle 139123
Siparişiniz sorunsuz bir şekilde size ulaşırsa bilgilendirebilirmisiniz?Güncelleme, siparişim PTT tarafından teslim alındı. Gümrükten geçti yaniSorunsuz şekilde atlattık gibi süreci şimdilik.
Yeni konular
-
-
-
İnceleme Oynadığım en iyi korku oyunu: Alien Isolation
- Because The Internet
-
-
-
-
-
GameBooster kasada bulunan camın kapak yapıştırıcısı çıktı, ne yapılabilir?
- muhammetaktas122
-