abdulselambabaoyunda

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar. Sıfırdan değil aslında, 9. sınıftan aklımda ortalama üzeri bir şeyler var. Normalde 2027'de girecektim ancak açık liseyle beraber bu sene girme şansı buldum. Sizce yetişir mi? Tavsiyeleriniz neler olur?

Sağlam çalışırsan yapamayacağın bir şey yok.

Sana şöyle diyeyim ben TEOG'da %17 mi ne yaptım. Lise 1'de düz geçtim. Son sene sağlam tuttum say 18259, EA11000 yaptım.
Yaptığım da çok basit aslında. Sadece çalışmak. Sana önerim ise.
YouTube'da bir sürü derece öğrencisinin konuşması var. Tek tek izle kendine göre bir program yap ve ona uy. Orta seviye kaynaktan başla, zora doğru git. Çözemediğini çözdür(benim zamanımda kunduz vardı onu almıştım.) Yapamıyorsan 345 allstar falan al. Sürekli yükselmek zorunda değil netlerin. Bazen düşer insanlık hali. Çok düşünme ve çalışmaya devam et.

Nasıl çalışılır diye de öneri yapardım ama pek hatırlamıyorum. 6 yıl oldu.

Son düzenleme:
Biraz zor. Ama imkansız değil. Bayağı bir çalışman lazım. Mümkün olduğunca hızlı ve sağlam şekilde TYT bitirmen lazım.

Şu anki netlerin ne durumda? Ayrıca OBP'niz nasıl?
Hocam konuyla ayni dogrultuda diye sorayim dedim, benim TYT netlerim su an 50 seviyesindeydi hicbir sey bilmedigimi zannederken. Calismaya basladim ama pek artis goremedim su ana kadar, oyle hedefledigim mega dereceler yok. Sayisalda 100-120K vs. yapsam yeterli olur, calismayi pek bilmedigim icin biraz yavas ilerliyorum sanirim. Yapilabilir mi?

Hocam konuyla ayni dogrultuda diye sorayim dedim, benim TYT netlerim su an 50 seviyesindeydi hicbir sey bilmedigimi zannederken. Calismaya basladim ama pek artis goremedim su ana kadar, oyle hedefledigim mega dereceler yok. Sayisalda 100-120K vs. yapsam yeterli olur, calismayi pek bilmedigim icin biraz yavas ilerliyorum sanirim. Yapilabilir mi?
OBP'm 91 hocam.