Melohholem
Başarılı
- Makaleler
- 1
Meyve glikoz, glisemiks indeksi tavan yiyecekler. Sen meyveyle kaloriyi 4000'e tamamla. Şekerden gidiyor musun gitmiyor musun gör. Ayrıca meyve de karb oluyor
Sebzeyle kaloriyi tamamlayamazsın, ot yiyerek kalori alamazsın. Karbonhidratın olayı zaten enerji olması.
Proteinle de tamamlayamazsın, fazla protein almaktan karaciğerinin pestili çıkar muhtemelen. Gut hastalığı, günde 88 kere tuvalete çıkma da yanında hediyesi olur.
Karbohidrat yemeden bir nane olmaz diyorum zaten ben. Karbonhidrat kilo almak için gerekli bir makro. Çünkü kolay sindirilir. Tamamlayıcıdır.
Güzel kardeşim benim yazdığımdan meyve ile kalori tamamla dediğimi veya sebze, protein yiyerek tamamlanır demek istediğimi nasıl çıkarttın, ayrıca durduk yere meyvenin glisemiks indeksini niye belirttin konu ile alakası bile yok durumun.
çok basit ve giriş seviyesi bir cümle oluşturup, karbonhidratın kilo aldırmadığını fazla yendiğinde her şeyin kilo aldırdığını örnek ile belirttim, gerçekten çok basit ilk okul seviyesinde bir anlatım kullandım.
Ben diyorum ki bir insan günde 1000CAL harcarsa ve 1200Cal'a denk gelen meyve, sebze, protein yerse kilo almaz mı? tabii ki bunlar ile kalori tamamlamak imkansıza yakın fakat sana anlatmak istediğim kiloya sebep olanın karbonhidrat olmadığı. kendi kilosu ve yaşam şartlarına göre gereken karbonhidratı almak zorunda bunun başka çağresi yok. Yeteri kadar karbonhidrat almayan bir insan ne yağ yakabilir ne de kas kazanabilir.
Canan Karatay'ın projesi gibi gelip gelip karbonhidrat kilo aldırır deyip duruyor herkes. Günde 500gr karbonhidrat yiyiolar sonra kilo aldırıyor, tabii aldırır.