Bütçe
10.000-12.000
Bilgilendirmeniz ve duyarlılığınız için ayrı ayrı çok teşekkür ederim hocam. Bahsettiğiniz gibi, BVB Market adlı satıcı hakkında kötü yorumlar var maalesef ve genel olarak PttAVM bahsettiğiniz gibi pek tercih edilmiyor.

Çok iyi anlıyorum hocam, çok teşekkürler fakat maalesef Samsung düşünmüyorum.

POCO F3 aklımda hocam. Note 11 Pro nasıl bir cihazdır acaba? Ve daha başka alternatifler varsa size zahmet belirtebilir misiniz?

Belirttiğim cihazlar dışında alternatif yok. Yani iade vs varsa alabilirsiniz ama önermem pek.
Realme 12, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 14 vs alabilirsiniz.
Redmi Note 11 Pro ise A16 ve Note 14'ten daha güçsüz bir cihaz ama geri kalanları fena değil. Şahsen A16 ya da Note 14 alın.

POCO F3 oyuncular için gayet iyi cihaz ama satıcıdan çok ön yargılıyım. Bu arada telefonculardan sıfır kutu bulabilirsen bul. Onlarda satıldığı olabiliyor

Belirttiğim cihazlar dışında alternatif yok. Yani iade vs varsa alabilirsiniz ama önermem pek.
Realme 12, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 14 vs alabilirsiniz.
Redmi Note 11 Pro ise A16 ve Note 14'ten daha güçsüz bir cihaz ama geri kalanları fena değil. Şahsen A16 ya da Note 14 alın.

POCO F3 oyuncular için gayet iyi cihaz ama satıcıdan çok ön yargılıyım. Bu arada telefonculardan sıfır kutu bulabilirsen bul. Onlarda satıldığı olabiliyor
Öneriniz ve ilginiz için ayrı ayrı çok teşekkür ederim hocam, sağolun. İnşallah bir değerlendirme yapacağım.

Öneriniz ve ilginiz için ayrı ayrı teşekkürler hocam fakat bütçemi aşıyor.

Bilgilendirmeniz ve öneriniz için ayrı ayrı teşekkürler. Göz önünde bulunduracağım.

Öneriniz ve bilgilendirmeniz için ayrı ayrı teşekkür ederim hocam. Maalesef Realme 12+ bütçemi aşıyor. Size zahmet A26'yı neden önermediğinizi açabilir misiniz?
A serisinin anakartları sorunlu şeklinde bir duyum almıştım fakat tam olarak bilemiyorum maalesef.

Dostlar bütçe tam olarak 10.-12.000 arası; üstü kesinlikle olmuyor ve Samsung cihazlar dahil değil.

Bu fiyat bandına sizlere zahmet ne önerebilirsiniz?

Note 12 Pro 8/256 versiyonu bir gecede 813 TL zam yedi ve 13.662 TL oldu fakat sahibinden üzerinde 12.000 liraya kapalı kutu sıfır bulunabiliyor. (8/256 Versiyon.)

Note 12 Pro dışında size zahmet hangi cihazları önerebilirsiniz dostlar? Sahibinden üzerinden alım gerçekleşemeyebileceği için 12 Pro seçeneklerin arasından kaybolabilir.

O yüzden elimde Note 11 Pro kalıyor. Önerilerinizi dinlemekten memnuniyet duyarım; teşekkürlerim ve ricalarımla.

@Aakons @Silinen üye @Uzay @HunteX @Asily @7450 @4866

Tavsiyem o zaman A26 bakın. Sorunu yok, günlük kullanım için iyi.