Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 13000
mete01
Üstün
Ya abi ne iPhone 11'i fosil oldu artık. Almayın, önermeyin şunları da. 76 pilli iPhone mu alınır?
A35'in fiyatı iyi yukarıdaki, o olmazsa da A34 ya da Honor 90 alıp geçebilirsiniz.
GT2'nin stoklar dk başı değişiyor, eskisi kadar F/P gelmiyor bana. 16k ona vereceğine Techolay satış ilanından GT2 Pro alır duruyorsa. Ayrıca A34 giriş seviyeyse Honor 90 da gayet giriş seviye.
Arkadaşım, adam cihaz önerisi istemiş, alternatif sunmuşum. Gidip Android güncellemesini, Android'in çıkış tarihinden itibaren 1 yıl sonra veren güvenlik açığı güncellemesini bile aylar sonra veren cihaz almasındansa anında güncelleme alan cihazı alması kanaatimce çok daha iyidir. Yanı sıra X marka giriş seviyesi bir cihaz almaktansa amiral gemisi eski bir cihaz alırım daha iyi. Kim ne derse desin ben Samsung A serisi cihazı almam, aldırmam. Exynos'u çeken bilir. Yanıyor ve 1 yıl ardından performans düşüşü başlıyor.
Forumdaki çoğu kişi çıkıp Android daha iyi falan fistan diyor. Kardeşim ben yazılımcı mıyım, bana ne APK'den açık kaynaktan ya da başka bir şeyden. Son kullanıcıyım ben arkadaş ne Custom ROM yüklerim ne de başka bir şey. Eğer başka işlerle meşgul olunmayacaksa iPhone çok iyi bir tercih. Kusura bakmayın ama 120Hz ile sadece arayüzde gezeceksem ve Instagram dahil birçok oyunda veya uygulamada 30FPS alacaksam o 120Hz'nin bana ne faydası var.
Samsung'un tüm segment cihazlarında şu an 4 sene Android 5 sene güvenlik güncelleştirmesi sözü var, aylık periyotlarla güvenlik güncelleştirmeleri alıyor. Boş bir bahane.Arkadaşım, adam cihaz önerisi istemiş, alternatif sunmuşum. Gidip Android güncellemesini, Android'in çıkış tarihinden itibaren 1 yıl sonra veren güvenlik açığı güncellemesini bile aylar sonra veren cihaz almasındansa anında güncelleme alan cihazı alması kanaatimce çok daha iyidir.
O çöp LCD fosil ekranla amiral gemisi mi olmuş iPhone 11Yanı sıra X marka giriş seviyesi bir cihaz almaktansa amiral gemisi eski bir cihaz alırım daha iyi.
Samsung A serisi cihazlar üst segment cihazların aynı tasarımını kullanıyor neredeyse ve Exynos işlemciler S24 ve S23 FE gibi türevlerinde görüldüğü gibi orta segmentte de gayet iyi duruma geldiler ve performans olarak arattıkları bir şey yok, sıfır fiyatlarına göre gayet iyi işlemciler. Tabii ki amiral gemisi A13 çöpionic kadar throttle yer mi oyunlarda falan bilmem. Samsung telefonlar açık ara Android piyasasındaki en iyi arayüzü kullanıyor, Custom ROM'a falan da gerek yok. Ayrıca bu hayatımda gördüğüm en komik bahane, Custom ROM'un yazılımcı olmakla ya da APK'nın yazılımcı olmakla ne alakası var. Ha tabii sizin kapalı kaynak mağazanız var, kafanıza göre uygulama falan da kuramıyorsunuz.Kim ne derse desin ben Samsung A serisi cihazı almam, aldırmam. Exynos'u çeken bilir. Yanıyor ve 1 yıl ardından performans düşüşü başlıyor.
Forumdaki çoğu kişi çıkıp Android daha iyi falan fistan diyor. Kardeşim ben yazılımcı mıyım, bana ne APK'den açık kaynaktan ya da başka bir şeyden.
Fosil LCD ekranı kendine kabul ettirmeye çalışan tipik elmacı yorumu, merak etme kanka. Hiç bir orta segment cihaz Instagram'da kasacak falan değil, sen en son S3 mini falan kullandın galiba. Hem o 120Hz AMOLED ekranın akıcılığı senin Poco M6 gibi 100 dolarlık bir cihazda kullanılan LCD ekranını 80'a çarpar şüphen olmasın.Eğer başka işlerle meşgul olunmayacaksa iPhone çok iyi bir tercih. Kusura bakmayın ama 120Hz ile sadece arayüzde gezeceksem ve Instagram dahil birçok oyunda veya uygulamada 30FPS alacaksam o 120Hz'nin bana ne faydası var.
iPhone diye geberip bitmenizde bir sorun yok ama en azından 10K gibi bir bütçede 76 pilli fosil iPhone'ları önermeyi bırakın. İkinci el amiral gemisi alacak olsa bile iPhone 11'i 80'a çarpacak 50 tane amiral gemisi sayarım sana merak etme. Hem de QHD ekranlara falan sahipler, 720p LCD değil.
- Makaleler
- 1
Kıyasımı 4 senelik A70 ile yaptım, onca para verdiğin güncel bir cihazın sensörünün ışık altında dâhâ kötü performans vermesi kötü bir olay bence.@ZCPS21 S20 Ultra'nin telefoto sensorunden ne bekliyorsun ki hocam?
1/2" sensor sonucta.
S20 Ultra gibi bir cihazin telephoto sensoruyle codeclerde birebir ayni gecen sensore sahip bir cihazin olmasi gerektiginden daha kotu performans vermesinin tek sebebi SoC. Dimensity ISP isini bayagi bayagi beceremiyor, panoramik goruntuler olusturmak icin calismaya devam etsin, belki Korelilerin hosuna giderKıyasımı 4 senelik A70 ile yaptım, onca para verdiğin güncel bir cihazın sensörünün ışık altında dâhâ kötü performans vermesi kötü bir olay bence.
- Makaleler
- 1
Olabilir, ben sorunun lens bıçakları veya fotoğraf çekimi sonrası işleme ile ilgili olduğunu düşünmüştüm.S20 Ultra gibi bir cihazin telephoto sensoruyle codeclerde birebir ayni gecen sensore sahip bir cihazin olmasi gerektiginden daha kotu performans vermesinin tek sebebi SoC. Dimensity ISP isini bayagi bayagi beceremiyor, panoramik goruntuler olusturmak icin calismaya devam etsin, belki Korelilerin hosuna gider(ISP, en azindan fotograf modunda kamera yazilimi kadar etkili degil bu arada.)
m4tehan
Yetkin
Samsung'un tüm segment cihazlarında şu an 4 sene Android 5 sene güvenlik güncelleştirmesi sözü var, aylık periyotlarla güvenlik güncelleştirmeleri alıyor. Boş bir bahane.
O çöp LCD fosil ekranla amiral gemisi mi olmuş iPhone 11, SE 2022'den bahsetmiyorum bile. Pili 10 dk gidiyor, bizzat kullandım.
Samsung'a serisi cihazlar üst segment cihazların aynı tasarımını kullanıyor neredeyse ve Exynos işlemciler S24 ve S23 FE gibi türevlerinde görüldüğü gibi orta segmentte de gayet iyi duruma geldiler ve performans olarak arattıkları bir şey yok, sıfır fiyatlarına göre gayet iyi işlemciler. Tabii ki amiral gemisi A13 çöpionic kadar throttle yer mi oyunlarda falan bilmem. Samsung telefonlar açık ara Android piyasasındaki en iyi arayüzü kullanıyor, Custom ROM'a falan da gerek yok. Ayrıca bu hayatımda gördüğüm en komik bahane, Custom ROM'un yazılımcı olmakla ya da APK'nın yazılımcı olmakla ne alakası var. Ha tabii sizin kapalı kaynak mağazanız var, kafanıza göre uygulama falan da kuramıyorsunuz.
Fosil LCD ekranı kendine kabul ettirmeye çalışan tipik elmacı yorumu, merak etme kanka. Hiçbir orta segment cihaz Instagram'da kasacak falan değil, sen en son S3 mini falan kullandın galiba. Hem o 120Hz AMOLED ekranın akıcılığı senin POCO M6 gibi 100 dolarlık bir cihazda kullanılan LCD ekranını 80'a çarpar şüphen olmasın.
iPhone diye geberip bitmenizde bir sorun yok ama en azından 10k gibi bir bütçede 76 pilli fosil IPhone'ları önermeyi bırakın. İkinci el amiral gemisi alacak olsa bile iPhone 11'i 80'a çarpacak 50 tane amiral gemisi sayarım sana merak etme. Hem de QHD ekranlara falan sahipler, 720p LCD değil.![]()
A serisi hem ısınıyor hem 1 yıl sonra kasmaya başlıyor, kameraları 50 MP sözde ama iğrenç çekiyor. 120 Hz ana menüde kullanırsın anca. Exynos işlemcileri S21-S22'de bile aşırı rezalet iken A serisinde mi güzel olacak?
Samsung'un tüm segment cihazlarında şu an 4 sene Android 5 sene güvenlik güncelleştirmesi sözü var, aylık periyotlarla güvenlik güncelleştirmeleri alıyor. Boş bir bahane.
O çöp LCD fosil ekranla amiral gemisi mi olmuş iPhone 11, SE 2022'den bahsetmiyorum bile. Pili 10 dk gidiyor, bizzat kullandım.
Samsung'a serisi cihazlar üst segment cihazların aynı tasarımını kullanıyor neredeyse ve Exynos işlemciler S24 ve S23 FE gibi türevlerinde görüldüğü gibi orta segmentte de gayet iyi duruma geldiler ve performans olarak arattıkları bir şey yok, sıfır fiyatlarına göre gayet iyi işlemciler. Tabii ki amiral gemisi A13 çöpionic kadar throttle yer mi oyunlarda falan bilmem. Samsung telefonlar açık ara Android piyasasındaki en iyi arayüzü kullanıyor, Custom ROM'a falan da gerek yok. Ayrıca bu hayatımda gördüğüm en komik bahane, Custom ROM'un yazılımcı olmakla ya da APK'nın yazılımcı olmakla ne alakası var. Ha tabii sizin kapalı kaynak mağazanız var, kafanıza göre uygulama falan da kuramıyorsunuz.
Fosil LCD ekranı kendine kabul ettirmeye çalışan tipik elmacı yorumu, merak etme kanka. Hiçbir orta segment cihaz Instagram'da kasacak falan değil, sen en son S3 mini falan kullandın galiba. Hem o 120Hz AMOLED ekranın akıcılığı senin POCO M6 gibi 100 dolarlık bir cihazda kullanılan LCD ekranını 80'a çarpar şüphen olmasın.
iPhone diye geberip bitmenizde bir sorun yok ama en azından 10k gibi bir bütçede 76 pilli fosil IPhone'ları önermeyi bırakın. İkinci el amiral gemisi alacak olsa bile iPhone 11'i 80'a çarpacak 50 tane amiral gemisi sayarım sana merak etme. Hem de QHD ekranlara falan sahipler, 720p LCD değil.![]()
Şimdi 120 Hz konusuna gelirsek A34 ana menüde kasıyor ve kendi kendine Hz düşürüyor fakat sen burada Samsung'un Hz'sini ovuyorsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok, 1 sene sonra kasmıyor. Isındığı falan da yok, S22'de Exynos versiyonu satılmadı bile Türkiye'de. A gibi orta segmentteki Exynos'lar gayet iyi. Ayrıca iPhone 11 çöp bir ekrana sahip.Kardeşim kıt mısın nesin sen a serisi hem ısınıyor hem 1 yıl sonra kasmaya başlıyor kameraları 50 MP sözde ama iğrenç çekiyor, 120 Hz ana menüde kullanırsın anca, Exynos işlemcileri S21-S22 de bile aşırı rezalet iken a serisinde mi güzel olacakayrıca iPhone 11 kamerası bile hala şu an çok iyi, ayrıca sen yediremiyosun gerçekleri kendine.
Yooo, kastığı falan yok.Şimdi 120 Hz konusuna gelirsek la A34 ana menüde kasıyor kendi kendine Hz düşürüyor sen burada Samsung'un Hz'sini ovuyorsun.
Ayrıca sana naçizane önerim Atatürk gibi büyük bir lideri profil resmine koyuyorsan düzgün bir üslupla konuşmayı da öğren.
m4tehan
Yetkin
Yok, 1 sene sonra kasmıyor. Isındığı falan da yok, S22'de Exynos versiyonu satılmadı bile Türkiye'de. A gibi orta segmentteki Exynos'lar gayet iyi. Ayrıca iPhone 11 çöp bir ekrana sahip.
Yooo, kastığı falan yok.
Ayrıca sana naçizane önerim Atatürk gibi büyük bir lideri profil resmine koyuyorsan düzgün bir üslupla konuşmayı da öğren.
Tamam kardeşim haklısın, hepsini kullandın sen.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
İddia GTA Vice City şarkılarını yapan lex horton GTA 6 ile geri dönüyor!
- christopher moltisanti
-
-
-
-
-