Kardeşim kıt mısın nesin sen a serisi hem ısınıyor hem 1 yıl sonra kasmaya başlıyor.
Bunlari nerenden uyduruyorsun merak ediyorum. Kac senelik senin yaniyor dedigin Exynoslu A50 ve A51'de kimse isinma sorunu yasamamis. Guncelde Exynos 1480, 1380, 1330'da da kimse isinma yasamamis. Bu soyledigim yongalar A ve M serisinde kullanildi.
Kameraları 50 MP sözde ama iğrenç çekiyor,
50 MP dedikleri deger aslinda 12,5 MP, pixel binning yaparak 50 MP oluyor. Sen MP degerine degil kullanilan sensore bakacaksin.
120 Hz ana menüde kullanırsın anca,
Bunu nereden ogrendin peki? Cok fena salladin.
Exynos işlemcileri S21-S22 de bile aşırı rezalet iken a serisinde mi güzel olacak?
Dostum, guc arttikca yongayi termal acidan kontrol etmek zorlasir, ornegin ust segment cihazlar 3DMark stres testlerinde %70-60 stabilite falan verirken bir yerinden yalan uydurup salladigin Exynoslu A serisi cihazlar dogal olarak %99 verir cunku arada devasa guc farkı var, guc arttikca o gucu kontrol etmek zorlaşır bundan dolayi orta-alt segment Exynoslar bir problem yasamiyor. Umarım anlatabilmisimdir.
Ayrıca iPhone 11 kamerası bile hala şu an çok iyi, ayrıca sen yediremiyosun gerçekleri kendine.
1/2.55" sensor var, baska bir sey demiyorum.
Şimdi 120 Hz konusuna gelirsek la A34 ana menüde kasıyor kendi kendine Hz düşürüyor sen burada Samsung'un Hz'sini ovuyorsun.
Kendi kendine hz dusurme olayi ekran sabit kaldiginda gerceklesiyor ve seni etkilemiyor, amaci guc tasarrufu ve sen ekrani kaydirirken aktif olmuyor bu dusurme. Ana menude kastigi falan tamamen bir yerinden uyduruyorsun, telefonu defalarca deneyimledim Dimensity 1080 rahatlikla 120 hz calistirabilecek yonga.