Bütçe
10.000-15.000 TL

Eanas

Başarılı
Herkese merhabalar, Huawei P40 Pro 2025 yılında 13.000 TL'ye alınır mı? Google servisleri problem oluşturur mu?
Alınmaz derseniz 10-15bin TL arasında tavsiye edebileceğiniz eski ve hâlâ alınabilecek amiral gemileri önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Önceliklerimden birisinin de ön kamera ve genel kamera paketi olarak başarılı olması cihazların.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Önceliklerimden birisinin de ön kamera ve genel kamera paketi olarak başarılı olması cihazların.

Hocam nothing arka kamerada A36 ön kamerada üstün.

Aslında kamera olarak dediğiniz gibi yol ona çıkıyor ama açıkçası pil, throttle, aşırı ısınma gibi özellikle uzun vadede nefes aldırmayacak sorunlar kamerası için göze alınır mı bilemiyorum.

Son düzenleme:
Hocam nothing arka kamerada A36 ön kamerada üstün.

Aslında kamera olarak dediğiniz gibi yol ona çıkıyor ama açıkçası pil, throttle, aşırı ısınma gibi özellikle uzun vadede nefes aldırmayacak sorunlar kamerası için göze alınır mı bilemiyorum.

S23 FE bile zaman zaman cok ısınıyor, S22'yi düşünemiyorum. Ayni sekilde bu aralar 23 FE'de pil uçmaya başladı.