Bütçe
10.000-15.000 TL
Aslında kamera olarak dediğiniz gibi yol ona çıkıyor ama açıkçası pil, throttle, aşırı ısınma gibi özellikle uzun vadede nefes aldırmayacak sorunlar kamerası için göze alınır mı bilemiyorum.
S23 FE bile zaman zaman cok ısınıyor, S22'yi düşünemiyorum. Ayni sekilde bu aralar 23 FE'de pil uçmaya başladı.
S22'yi, S23 FE'yi ve S24'ü hepsini birer sene kullandım. S23 FE ve S24 hala elimde. S22'yi Aralık 2022'den Ekim 2023'e kadar bizzat kendim kullanmıştım. Pil olarak sıkıntı, onun dışında çok bir sorun yaşamaz, çıktıktan birkaç ay sonra toparladılar o telefonu, ben aldığımda gayet düzgündü. Günlük kullanımda yanıp tüten bir cihaz değil. S23 FE'den o konuda çok da farklı bir telefon değildi. Gayet yaşanır ve kullanılır bir cihaz S22.

S22 alabilirsin. Sadece pili sorunlu. Onun dısında sıfır A36 ile nothing 1 öneririm.
Amiral gemisi S22.
Amiral gemiciği olarak A36 ile nothing 1.

A35 yerine A36 alınır. Redmi hayatta alınmaz. Nothing 1 olabilir.

S23 FE bile zaman zaman cok ısınıyor, S22'yi düşünemiyorum. Ayni sekilde bu aralar 23 FE'de pil uçmaya başladı.

Yok ya S22'yi kendim kullanıyorum, kamerada ve oyun oynadığım zamanlar hariç ısındığını görmedim.

Aslında kamera olarak dediğiniz gibi yol ona çıkıyor ama açıkçası pil, throttle, aşırı ısınma gibi özellikle uzun vadede nefes aldırmayacak sorunlar kamerası için göze alınır mı? Bilemiyorum.

Pil dısında sorunu yok. Oyun oynarken ısınıyor ama ısındığı için FPS düşüşü yaşamadım. Nefes aldırıyor merak etmeyin :)
Ama 2.el almaktan korktuysa nothing 1 kamera için en mantıklı seçeneklerden biri.

Herkese merhabalar, Huawei P40 Pro 2025 yılında 13.000 TL'ye alınır mı? Google servisleri problem oluşturur mu?
Alınmaz derseniz 10-15bin TL arasında tavsiye edebileceğiniz eski ve hâlâ alınabilecek amiral gemileri önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Google servisleri sorum oluşturmaz ama alınmaz. S23FE bakın ısınması önemli değilse.

Belki S22’de bakılabilir ama batarya sorunu var.

Sıfır istersen nothing Phone 1 ile A36 arasından kendine uygun olanı seç derim. Amiral gemisi değiller ama suda boğulacak kadar alt segmenttede değiller.
Sıfır isterseniz bunların dışına çıkmayın @Eanas .

Yok ya S22'yi kendim kullanıyorum, kamerada ve oyun oynadığım zamanlar hariç ısındığını görmedim.

Pil dısında sorunu yok. Oyun oynarken ısınıyor ama ısındığı için FPS düşüşü yaşamadım. Nefes aldırıyor merak etmeyin :)
Ama 2.el almaktan korktuysa nothing 1 kamera için en mantıklı seçeneklerden biri.

Hocam yük performansını incelediniz mi? Sentetik testlerde çok büyük throttle sorunu mevcut. Kendi yakınım aracılığı ile yaptığım testte ise %50 civarı kararsızlığa sahipti. Zaten 8 gen 1 haliyle ısınma sorunlu, düz modeller ise ısı yayamıyor.

Hocam yük performansını incelediniz mi? Sentetik testlerde çok büyük throttle sorunu mevcut. Kendi yakınım aracılığı ile yaptığım testte ise %50 civarı kararsızlığa sahipti. Zaten 8 gen 1 haliyle ısınma sorunlu, düz modeller ise ısı yayamıyor.

Vallahi hiç sorunu yok pil dışında.