Smmmhunter
Üstün
Olur ama gereksiz olur. 2K tam tadında olur.Bu sisteme 4K olur aslında değil mi? Bütçemden dolayı 2K önerdiniz.
Olur ama gereksiz olur. 2K tam tadında olur.Bu sisteme 4K olur aslında değil mi? Bütçemden dolayı 2K önerdiniz.
Daha iyi olur. Hatta 32 inç'inin performansı bir tık daha iyi. Ayrıca akıllı TV olayı daha zevkli olur.O zaman Samsung Monitörün 32 inch olanını alsam oyun keyfi nasıl olur?
Attığım Samsung G65 kaliteli bir monitör. Her monitörde ghosting olabilir ve G65B'de bu durum minimumda.Hocam IPS ve VA panel kafamı karıştırdı. VA panelde ghosting oluyor yorumu okudum. IPS panelinde dezavantajları var tabi. Kararsız kaldım.
Bunları aldım.
![]()
Samsung 32" Odyssey LS32BG652EUXUF 1ms 240Hz VA HDMI,DisplayPort FreeSync 2K Pivot Smart Curved Gaming Monitör
Samsung 32" Odyssey LS32BG652EUXUF 1ms 240Hz VA HDMI,DisplayPort FreeSync 2K Pivot Smart Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scope-ii-turkce-tus-dizilimi-rog-nx-snow-mekanik-switch-aura-sync-rgb-ve-bilek-destegi-p-HBCV00005JPKBR?magaza=Creature%20Game%20Store