O zaman tamamdır, eğer yeni olan modeli buysa NZXT C1200 çok daha mantıklı fiyatına göre dediğiniz gibi, zaten top modeldir siz öneriyorsanız, bunu alayım vatandan, gf3 yerine
NZXT C1200 2024 bizzat kullanıyorum. Üst seviye bir PSU. Vatan'da ATX 3.1 versiyonu satılıyor. Güncel ve sorunsuz doğal olarak. Sessiz, kaliteli, 10 yıl garantili, üst segment. Daha ne olsun? Nebi Bey'de bu PSU modelini üst seviye olarak nitelendiriyor, eğer onun listesi sizin için önemli ise. Gördüğüm kadarıyla onun listesine dikkat ediyorsunuz.
NZXT C1200 2024 bizzat kullanıyorum. Üst seviye bir PSU. Vatan'da ATX 3.1 versiyonu satılıyor. Güncel ve sorunsuz doğal olarak. Sessiz, kaliteli, 10 yıl garantili, üst segment. Daha ne olsun? Nebi Bey'de bu PSU modelini üst seviye olarak nitelendiriyor, eğer onun listesi sizin için önemli ise. Gördüğüm kadarıyla onun listesine dikkat ediyorsunuz.
Evet evet, sağ olun sizler de yardımcı oluyorsunuz, önerilerinizi elbette dikkate alıyorum, yusuf arkadaşın önerdiği modelde karar kıldım, NZXT C1200 alacağım, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Evet evet, sağ olun sizler de yardımcı oluyorsunuz, önerilerinizi elbette dikkate alıyorum, Yusuf arkadaşın önerdiği modelde karar kıldım, NZXT C1200 alacağım, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Rica ederim. Ben bir şey yapmadım, sadece kullanıcısıyım.
Ufak bir öneri daha yapayım. Güç kaynağını aldıktan sonra Yusuf'a danış. OCCT ile testler var. İçin rahat eder. Bana da yardımcı oldu aldıktan sonra, bende yaptım.
Rica ederim. Ben bir şey yapmadım, sadece kullanıcısıyım.
Ufak bir öneri daha yapayım. Güç kaynağını aldıktan sonra Yusuf'a danış. OCCT ile testler var. İçin rahat eder. Bana da yardımcı oldu aldıktan sonra, bende yaptım.
Tamamdır, @Yusuf7878 ürünü sipariş ettim, mağazadan gidip almadım 14 gün iade hakkım olsun diye, ürün geldiği zaman kurayım, sonra sendeyim müsait olursan
Tamamdır, @Yusuf7878 ürünü sipariş ettim, mağazadan gidip almadım 14 gün iade hakkım olsun diye, ürün geldiği zaman kurayım, sonra sendeyim müsait olursan
Hocam psu geldi, güzelce kurdum, oyun falanda oynadım hiç bir sıkıntı yok, şimdi ne testi yapmamız gerekiyor ?