Bütçe
10.000 TL
Kasam lianli o11 dynamic evo beyaz, bu model yerine, msi mpg a1000g alsam önerirmisiniz? Ya da a1000Gs modelini? Yine vatandan almayı düşünüyorum

Valla ben açıkcası anlamıyorum pek, sormuştum bu bi önceki model, revize ettiler o daha iyi demişlerdi
Zaten o model bu model. Buna bakabilirsin.

NZXT C1200 2024 bizzat kullanıyorum. Üst seviye bir PSU. Vatan'da ATX 3.1 versiyonu satılıyor. Güncel ve sorunsuz doğal olarak. Sessiz, kaliteli, 10 yıl garantili, üst segment. Daha ne olsun? Nebi Bey'de bu PSU modelini üst seviye olarak nitelendiriyor, eğer onun listesi sizin için önemli ise. Gördüğüm kadarıyla onun listesine dikkat ediyorsunuz.

@michaelscofield @Yusuf7878 önerileri gayet güzel, gönül rahatlığı ile tercih edebilirsin.

NZXT C1200 2024 bizzat kullanıyorum. Üst seviye bir PSU. Vatan'da ATX 3.1 versiyonu satılıyor. Güncel ve sorunsuz doğal olarak. Sessiz, kaliteli, 10 yıl garantili, üst segment. Daha ne olsun? Nebi Bey'de bu PSU modelini üst seviye olarak nitelendiriyor, eğer onun listesi sizin için önemli ise. Gördüğüm kadarıyla onun listesine dikkat ediyorsunuz.

@michaelscofield @Yusuf7878 önerileri gayet güzel, gönül rahatlığı ile tercih edebilirsin.
Evet evet, sağ olun sizler de yardımcı oluyorsunuz, önerilerinizi elbette dikkate alıyorum, yusuf arkadaşın önerdiği modelde karar kıldım, NZXT C1200 alacağım, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ☺️

Evet evet, sağ olun sizler de yardımcı oluyorsunuz, önerilerinizi elbette dikkate alıyorum, Yusuf arkadaşın önerdiği modelde karar kıldım, NZXT C1200 alacağım, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ☺️
Rica ederim. Ben bir şey yapmadım, sadece kullanıcısıyım. :)

Ufak bir öneri daha yapayım. Güç kaynağını aldıktan sonra Yusuf'a danış. OCCT ile testler var. İçin rahat eder. Bana da yardımcı oldu aldıktan sonra, bende yaptım.

Aynen öyle. Ama @Yusuf7878 ona danışman lazım.
Tamamdır, @Yusuf7878 ürünü sipariş ettim, mağazadan gidip almadım 14 gün iade hakkım olsun diye, ürün geldiği zaman kurayım, sonra sendeyim müsait olursan ☺️

Zaten o model bu model. Buna bakabilirsin.
Hocam psu geldi, güzelce kurdum, oyun falanda oynadım hiç bir sıkıntı yok, şimdi ne testi yapmamız gerekiyor ?

Son düzenleme:
Tamamdır, @Yusuf7878 ürünü sipariş ettim, mağazadan gidip almadım 14 gün iade hakkım olsun diye, ürün geldiği zaman kurayım, sonra sendeyim müsait olursan ☺️

Hocam psu geldi, güzelce kurdum, oyun falanda oynadım hiç bir sıkıntı yok, şimdi ne testi yapmamız gerekiyor ?

Buradan bakabilirsin. Voltaj değerlerinin fotoğrafını atman yeterli. Coil whine falan var mı bu arada?