Bütçe
10.000 TL
Overpriced ne oluyor?, valla hocam bu fiyatlardan aşağıda psu yok açıkcası, diğerleri de 15k ve üzeri, yani piyasa acayip komedi ötesi, önerileriniz olan c1200 olanı alayın desem 14k , arasında 5k oynuyor az değil yani
Sırf beyaz diye o para verilmez. Daha iyi modeller mevcut.

Hak ettiği fiyattan daha yükseğe satılması

Sırf beyaz diye o para verilmez. Daha iyi modeller mevcut.

Hak ettiği fiyattan daha yükseğe satılması
Valla bilmiyorum, alıcam bi tane artık yapacak bir şey yok, birisinin patladığı güç kaynağını başkası öve öve bitiremiyor, çok memnun olan önerdimi diğeri kötülüyor bilemiyoruz yani nedir ne değildir, tabi ki yorumlarınızı önemsiyorum ama, önerdikleriniz de o kadar saçma fiyatlardaki sanki ekran kartı satın alıyorum yani, bilmiyorum ne olacak

Bu arada arkadaşlar, Thermaltake Toughpower GF3 850+80 Gold almaya karar verdim, vatan faturalı olsun, direk vatanla muhatap olurum, bunu seçme sebebim ise A segment bir psuymuş, Nebi Akgün'ün psu listesinden baktım, sizin önerdikleriniz de A segmentmiş teşekkürler bu arada, adam sırf bu psu için 50 dk lık video çekmiş, çok kral bi adam, baya donanım bilgisi var. Bilmeyenler YouTube üzerinden Nebi Akgün diye aratırsa videolarına ulaşabilir. Aşağıya da onun Psu Excel tablosunun resmini bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• 20251125_172825.webp
    20251125_172825.webp
    507,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Valla bilmiyorum, alıcam bi tane artık yapacak bir şey yok, birisinin patladığı güç kaynağını başkası öve öve bitiremiyor, çok memnun olan önerdimi diğeri kötülüyor bilemiyoruz yani nedir ne değildir, tabi ki yorumlarınızı önemsiyorum ama, önerdikleriniz de o kadar saçma fiyatlardaki sanki ekran kartı satın alıyorum yani, bilmiyorum ne olacak

Bu arada arkadaşlar, Thermaltake Toughpower GF3 850+80 Gold almaya karar verdim, vatan faturalı olsun, direk vatanla muhatap olurum, bunu seçme sebebim ise A segment bir psuymuş, Nebi Akgün'ün psu listesinden baktım, sizin önerdikleriniz de A segmentmiş teşekkürler bu arada, adam sırf bu psu için 50 dk lık video çekmiş, çok kral bi adam, baya donanım bilgisi var. Bilmeyenler YouTube üzerinden Nebi Akgün diye aratırsa videolarına ulaşabilir. Aşağıya da onun Psu Excel tablosunun resmini bırakıyorum.
GF3'ün beyaz verisyonu Türkiye'de yok ki? Nasıl alacaksınız 2. el mi?

11.500 tl, diyeceksiniz ki bu fiyat çok, ama vatan faturalı, direk mağaza ile muhatap oluyorum, öncesinde amazondan sipariş etmiştim, Corsair rm850e, yurt dışı gelmiş, pentaya gittim, kayıtlı değil garantiye girmez yurt dışı dedi, boğaziçindekine baktı kayıtlımı diye oraaya da değil, yani böyle salaklıklarla uğraşmaktansa vatndan alim diyorum

11.500 TL, diyeceksiniz ki bu fiyat çok ama vatan faturalı, direk mağaza ile muhatap oluyorum, öncesinde Amazon'dan sipariş etmiştim, Corsair RM850e, yurt dışı gelmiş, pentaya gittim, kayıtlı değil garantiye girmez yurt dışı dedi, boğaziçindekine baktı kayıtlımı diye oraaya da değil, yani böyle salaklıklarla uğraşmaktansa vatndan alim diyorum

Saçma sapan bir fiyat. Almanızı açıkçası hiç mi hiç önermem.

Bu model var ses konusunda daha iyi Thermaltake'e göre. Hem de watt miktarı daha fazla. Kasanda 180mm PSU destekliyorsa bakabilirsin.

11.500 tl, diyeceksiniz ki bu fiyat çok, ama vatan faturalı, direk mağaza ile muhatap oluyorum, öncesinde amazondan sipariş etmiştim, Corsair rm850e, yurt dışı gelmiş, pentaya gittim, kayıtlı değil garantiye girmez yurt dışı dedi, boğaziçindekine baktı kayıtlımı diye oraaya da değil, yani böyle salaklıklarla uğraşmaktansa vatndan alim diyorum
Ayrıca C1200'de vatan üzerinde var ona neden yönelmiyorsunuz ki?

Bu model var ses konusunda daha iyi Thermaltake'e göre. Hem de watt miktarı daha fazla. Kasanda 180mm PSU destekliyorsa bakabilirsin.
Kasam lianli o11 dynamic evo beyaz, bu model yerine, msi mpg a1000g alsam önerirmisiniz? Ya da a1000Gs modelini? Yine vatandan almayı düşünüyorum

Ayrıca C1200'de vatan üzerinde var ona neden yönelmiyorsunuz ki?

Valla ben açıkcası anlamıyorum pek, sormuştum bu bi önceki model, revize ettiler o daha iyi demişlerdi