Bütçe
10.000 TL

TAK

Çalışkan
Yer
Kayseri
Merhaba,

Biraz önce bir arkadaşın konusunu gördüm ve yeğenime tablet alacağım aklıma geldi. Kendisi Brawl Stars meraklısı, annesinin telefonundan oynuyor. Ben de kendisine tablet alıp hediye edeyim dedim. Bütçem maksimum 10.000 TL.

Merhaba,

Biraz önce bir arkadaşın konusunu gördüm ve yeğenime tablet alacağım aklıma geldi. Kendisi Brawl Stars meraklısı, annesinin telefonundan oynuyor. Ben de kendisine tablet alıp hediye edeyim dedim. Bütçem maksimum 10.000 TL.

MatePad 11.5 iyi olur. Bende de var bir ara denediğimde bayağı akıcı oynatıyordu.

Çok teşekkür ederim öneriniz bütçeme gayet uygundur.

MatePad alacaksanız ilk kurulum biraz can sıkabilir. Onu hallettikten sonra sorun olmaz.
İlk kurulumda ise F droid APK'sını indirin.
https://f-droid.org/ (buradan indirin)
Daha sonra APK'yı kurun ve oradan Aurora Store'u indirin.

Screenshot_20251101_153558_F-Droid.webp

Daha sonra appgalery (Huawei'nin mağazası) oradan MicroG'yi indirin.
Bu adımları yaptıktan sonra sadece Aurora Store'u kullanarak dilediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz.

Merhaba,

Fiyatı bütçe altı, oyun ve genel kullanım için yeterli bir seçenek olur bence. Yine de sen bilirsin.