Bütçe
10.000 civarı
V900 dedigimiz eski olan hocam zaten 4 5 senelik var ve estetik olarak da guzel değil 2.el vites almaya kalkarsaniz 2000'den başliyor minimum. Bu da size 12.000 TL'ye maal oluyor belki biraz daha ileride alacağınızı düşünürsek ekonomi olarak da akıl kari değil pek. Vitessiz olarak 8000-9000 civarina ilanlar var ve satilmiyor duruyor keza viteslilerde oyle piyasa biraz durgun gibi. 7.000 TL'ye G920 var vitessiz sahibinden de. Düşünürseniz eğer pg ile de alabilirsiniz 2 ayri ilan açtirarak yapilabiliyor ben oyle yaptim. Ilan benim değil yanlış anlasilmasin sadece gördüğüm icin söylüyorum.
Edit: Garantiyi görmemişim garanti varsa olabilir.

Hocam bende durum biraz farklı su an, normalde Söke'de elden almam zor. PG araya komisyon koyuyor, herkes de satmak istemiyor. Malum artık sadece satıcı değil alıcı da komisyon ödüyor.

Eve dönmeden gidip elden alayim diyorum. Garantiyi de mağaza kendisi veriyor sanirsam.

Hocam bende durum biraz farklı su an, normalde söke'de elden almam zor. Pg araya komisyon koyuyor, herkes de satmak istemiyor. Malum artık sadece satıcı değil alıcı da komisyon ödüyor.

Eve dönmeden gidip elden alayim diyorum. Garantiyi de mağaza kendisi veriyor sanirsam.

Mağaza güvenilir ise olabilir hocam hayırlısı olsun.

Mağaza güvenilir ise olabilir hocam hayırlısı olsun.

Kiz arkadaşımın sisteme kurup epey bir BeamNG ve ETS oynadım, ne yalan söyleyeyim 10 yıldır piyasada olan bir cihazdan bu performansı beklemiyordum. Geri dönüşü sevdim, özellikle ağır vasıta sürerken iyi tepki veriyor. BeamNG'de de kazaya gore tepki almak hoşuma gitti ama oyunlara gore bir ton ince ayar yapılması belki deneyimi daha da iyi hale getirir.

Sonuc olarak memnun kaldım, sadece zamanla kenara atmaktansa sıkıldıkça açıp bir seyler oynamayı alışkanlık haline getirmem gerek.

1000261969.webp

Kiz arkadaşımın sisteme kurup epey bir BeamNG ve ETS oynadım, ne yalan söyleyeyim 10 yıldır piyasada olan bir cihazdan bu performansı beklemiyordum. Geri dönüşü sevdim, özellikle ağır vasıta sürerken iyi tepki veriyor. BeamNG'de de kazaya gore tepki almak hoşuma gitti ama oyunlara gore bir ton ince ayar yapılması belki deneyimi daha da iyi hale getirir.

Sonuç olarak memnun kaldım, sadece zamanla kenara atmaktansa sıkıldıkça açıp bir seyler oynamayı alışkanlık haline getirmem gerek.

Eki Görüntüle 189061

Ben beyaza boyamayi düşünüyorum beyaz G29 projesi yapariz :). Bende surekli oynuyorum artik lazim gibi bir şeyu oldu ondan alacağım bende merak ediyorum nasıl bir şey.