Uzun vadede kasmaya başlar. Bu fiyata bu oluyor demeyin, arkadaşın bütçesi daha yüksek. Eğer diyecek olursanız.
1 yıldır falan bunu kullanıyorum, hiç bir kasma donmayla karşılaşmadım. Tabii ki arkadaş istediğini seçebilir sadece öneri yapmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii arada sorun çıkıyor ama açıkçası MacBook'taki ve IPad'deki Microsoft uygulamaları kadar hata çıkmıyor.
Sadece konuda bahsettiğim Streamio uygulamasını kullanacağım, gerisi benim için önemli değil. AppGallery'de yok sanırım. APK olarak tarayıcıdan kurmak gerekiyor. Umarım sıkıntı çıkmaz🤨

Sadece konuda bahsettiğim streamio uygulamasını kullanacağım, gerisi benim için önemli değil. App Gallery'de yok sanırım. APK olarak tarayıcıdan kurmak gerekiyor. Umarım sıkıntı çıkmaz🤨

Çıkmaz. Yasak ama ben bir uygulama kullanıyordum. Bir çeşit IPTV. Hiçbir sorunla karşılaşmadan 2 dizi bitirmiştim. Eğer harici bir Android telefonda APK'sı düzgün çalışıyorda bunda da çalışacak. Emin olabilirsiniz.

1 yıldır falan bunu kullanıyorum, hiç bir kasma donmayla karşılaşmadım. Tabii ki arkadaş istediğini seçebilir sadece öneri yapmak istedim.
Evet Huawei'nin mükemmel yazılımı ile kasma donmalar çok az düzeye iniyor ama 4gb ram ile nereye kadar? Kendim Pad 8'i bizzat deneyimledim, o bile kasmıyordu.