denizius

Uzman
Arama yapılacak, sosyal medyada gezilecek, kamerası da çok kötü bir şey olmasa iyi olur. Aklımda birkaç model var ama gözümden kaçan bir model olabilir diye foruma sormak istedim.

Huawei olmasın. İyi bir model varsa bütçe esneyebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, maalesef bu bütçede pek doğru düzgün telefon kalmadı. Bütçenizi 3-5K TL yükseltebilirseniz A34, A35 veya Nothing Phone 1 gibi bir şey almaya çalışın derim. Yükseltemez iseniz M34 alabileceğiniz en iyi seçenek olur.

Merhaba hocam, maalesef bu bütçede pek doğru düzgün telefon kalmadı. Bütçenizi 3-5k TL yükseltebilirseniz A34, A35 veya nothing Phone 1 gibi bir şey almaya çalışın derim. Yükseltemez iseniz M34 alabileceğiniz en iyi seçenek olur.

13.5 falan hocam son bütçe zaten kullanacak kişinin pek telefonla ilgisi yok arama yapıyor ara sıra fotoğraf video çekiyor o kadar sadece uzun ömürlü olsun istiyor.

Arama yapılacak, sosyal medyada gezilecek, kamerası da çok kötü bir şey olmasa iyi olur. Aklımda birkaç model var ama gözümden kaçan bir model olabilir diye foruma sormak istedim.

Huawei olmasın. İyi bir model varsa bütçe esneyebilir.

Redmi Note 12 Pro 5G. Diğerlerinin işlemcisi ya gerçekten fazla kötü. Ya da benim için fazla altta kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: