Evde eski sulu süpürgemiz bozulduğundan beri Bosch Serie 6 kablosuz süpürgemiz var 2 senedir bunu kullanıyoruz. Ama kablosuz süpürgelerin çekiş yüzeysel, toz haznesi küçük ve şarj işi bazen sıkıntı olabiliyor. Annem halıyı sömürecek tarzda süpürge istiyor. Evde 2 kedimiz var. Halılara tüyleri çok yapışıyor. Bu bütçede 2 adet model gözüme takıldı. Attığım Bosch ve Philips modellerinden sizce hangisi daha mantıklı? Hemen hemen aynıysa Bosch alabiliriz. Bosch 10 yıl motor garantisi veriyor. Başka model yine toz torbasız ise önerebilirsiniz. Bir de Bosch'ta ek olarak ufak dönen uçlu başlık var. Sanırım Philips'te yok. Bu da ilgimi çekti koltuklar için. Yine kedi tüyünde de iyi olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10-12 bin
LA Knight
Üstün
Attığın philipsin 9185 daha üst modelini almıştım. Ürün çekmiyordu bile. Anca parkeleri alırdı. Ben philipsi temizlik konusunda beğenmiyorum ve denk geldikçe de temizlik ürünlerini tavsiye etmiyorum.
Bu zamana kadar annem sürekli philips alalım derdi. 9185 ile birlikte 4 tane filan toz torbalı-torbasız süpürge aldık hepsi berbattı. Ben açıkçası memnun değilim performanslarından ki Jet85 aldım o bile 9185'den daha iyi halıyı çekiyordu.
Philips eğer Amazonda bu modeli varsa oradan al. Gelince kutuyu yırtmadan kargolama nasılsa aç bir bak beğenmezsen geri iade et. Kargoda ve ürünün paketlemesinde bir sorun olmazsa iadeyi alıyorlar.
Bu zamana kadar annem sürekli philips alalım derdi. 9185 ile birlikte 4 tane filan toz torbalı-torbasız süpürge aldık hepsi berbattı. Ben açıkçası memnun değilim performanslarından ki Jet85 aldım o bile 9185'den daha iyi halıyı çekiyordu.
Philips eğer Amazonda bu modeli varsa oradan al. Gelince kutuyu yırtmadan kargolama nasılsa aç bir bak beğenmezsen geri iade et. Kargoda ve ürünün paketlemesinde bir sorun olmazsa iadeyi alıyorlar.
Hadi bakalım birbirinden zıt iki yanıt. Philips modelleri çok tercih edildiği için neyi iyi neyi kötü belli. Puanı da baya yüksek. Bosch'un da yorumları baya olumlu çekiş gücünü övmüşler.Attığın philipsin 9185 daha üst modelini almıştım. Ürün çekmiyordu bile. Anca parkeleri alırdı. Ben philipsi temizlik konusunda beğenmiyorum ve denk geldikçe de temizlik ürünlerini tavsiye etmiyorum.
O fiyat bareminde Nilfiks markasına bakın. Ömürlük süperge üretiyor bu marka. Özellikle sanayi tipi ürünleri ile meşhurdur, lakin artık ev tipi ürünlerde üretiyorlar. Evde var, bozulsa bozulmak bilmiyor. Bozulmasını bekliyorum, yine Nilfiks alacağım. Danimarka markasıdır. Çok kaliteli süpürgeler üretiyorlar. Aklında bulunsun. 1906 yılından belli piyasada olan bir markadır, öyle yeni bir marka değil.
Bosch'un ekstraları ilgimi çekti ya. Hem yeniymiş de model olarak. Bi de 3 Lt hazne bizim eve daha uygun sanki.O fiyat bareminde Nilfiks markasına bakın. Ömürlük süperge üretiyor bu marka. Özellikle sanayi tipi ürünleri ile meşhurdur, lakin artık ev tipi ürünlerde üretiyorlar. Evde var, bozulsa bozulmak bilmiyor. Bozulmasını bekliyorum, yine Nilfiks alacağım. Danimarka markasıdır. Çok kaliteli süpürgeler üretiyorlar. Aklında bulunsun. 1906 yılından belli piyasada olan bir markadır, öyle yeni bir marka değil.
@Lee Yubin şu an bizim evde daha düşük olan Marathon Daily modeli kullanılıyor ki bunun bile çekiş gücü gayet tatminkar... Belli bir süre Marathon Ultimate de kullanma şansımız oldu, şu anki Marathon Daily'e kıyasla bi' tık daha iyi çekim gücüne sahip.
Süpürge alırken markaya da dikkat etmek lazım, bilinmedik bir marka falan alırsanız ileride parça bulma konusunda ciddi sıkıntı çekersiniz.
Süpürge alırken markaya da dikkat etmek lazım, bilinmedik bir marka falan alırsanız ileride parça bulma konusunda ciddi sıkıntı çekersiniz.
Bosch'un ekstraları ilgimi çekti ya. Hem yeniymiş de model olarak. Bi de 3 Lt hazne bizim eve daha uygun sanki.
Tabi karar sizin. Ben çalıştığım şirketlerde hep bu marka tercih ederdim satın alma yaparken, ev için olan ürününü de o yüzden almıştım kendime. Yedek parça, servis sorunu yok. İlk çıkan ürünlerinden birini kullanıyorum evde, hala gittiğim zaman parça sorunu yaşamıyorum.
İnsanlar en iyisi Philips, Bosh zannediyor ama değil malesef. Marka algısı var insanlarda. Kaldı ki bu markanın ne kadar kaliteli olduğu bilinir.
Hocam biraz da kendi kullandığımız ürünlerde sorun çıkmayınca yine aynı markadan almak istiyor insan. Bosch'un da aynı şekilde yedek parça ve servisi iyi. Burada dediğim gibi marka değil de aynı fiyata daha çok ekipman sunması beni alan taraf oldu. Çünkü bu şarjlı süpürgenin az eşyalısını aldık ve keşke ek hortumu olan, turbo küçük başlığı olanı alsak diyorum hep.Tabi karar sizin. Ben çalıştığım şirketlerde hep bu marka tercih ederdim satın alma yaparken, ev için olan ürününü de o yüzden almıştım kendime. Yedek parça, servis sorunu yok. İlk çıkan ürünlerinden birini kullanıyorum evde, hala gittiğim zaman parça sorunu yaşamıyorum.
İnsanlar en iyisi Philips, Bosh zannediyor ama değil malesef. Marka algısı var insanlarda. Kaldı ki bu markanın ne kadar kaliteli olduğu bilinir.![]()
Yeni konular
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion