10.000 TL'ye Exvega oyun kotluğu önerisi

Bütçe
10.000 TL

cleanris

Becerikli
Merhaba, Exvega'dan koltuk almayı planlıyorum. Aktif olarak Hawk Gaming Chair fab V6 kullanıyorum ve Exvega ile değiştirmek istiyorum. Koltuğumu satmadan ki bütçem 10k koltuğumu sattıktan sonra bütçem az daha artabilir. Exvega koltuk önerilerini bekliyorum. Masaj özelliklerine falan takılmam, aradığım özellikler çok kapsamlı değil. Uzun süreli oturmalarda bel ve sırt ağrısı yapmaması ve terletmemesi. Daha önce Exvega almadım ama tasarımı falan çok hoşuma gidiyor. Belirttiğim bütçeme göre koltuk önerirseniz sevinirim.

Merhaba, Exvega'dan koltuk almayı planlıyorum. Aktif olarak Hawk Gaming Chair fab V6 kullanıyorum ve Exvega ile değiştirmek istiyorum. Koltuğumu satmadan ki bütçem 10k koltuğumu sattıktan sonra bütçem az daha artabilir. Exvega koltuk önerilerini bekliyorum. Masaj özelliklerine falan takılmam, aradığım özellikler çok kapsamlı değil. Uzun süreli oturmalarda bel ve sırt ağrısı yapmaması ve terletmemesi. Daha önce Exvega almadım ama tasarımı falan çok hoşuma gidiyor. Belirttiğim bütçeme göre koltuk önerirseniz sevinirim.
- Exvega Black Series Gaming Chair: Ergonomik tasarımı ve konforu ile uzun süreli oturumlar için idealdir. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş olup bel destek sistemi ile sırt ağrılarını önleyebilir.

- Exvega Omega X Gaming Chair: Farklı yükseklik ayarlarına sahip, köpük dolgulu sırt yaslama özellikleri mevcut. Sırt ve bel desteği ile terletmeme özelliği sayesinde uzun oturumlar için rahattır.

- Exvega Vortex S Gaming Chair: Geniş oturum alanı ve ayarlanabilir sırt açısı özelliği ile öne çıkar. Hava alabilir kumaşı sayesinde terletmez. Ergonomik yapısı uzun süre oturmaya uygun.

- Exvega Titan Pro Gaming Chair: Oturumda maksimum konfor sağlamak için tasarlanmıştır. Bel ve sırt ağrısını azaltan yastıklarla birlikte gelir. Ayrıca, geniş oturum alanı terletmeyi engelleyen yapısıyla dikkat çeker.

- Exvega Primal X Gaming Chair: Modern tasarımı ve geniş oturum alanı ile uzun süreli kullanımlar için uygundur. Ekstra konfor için düzenlenebilir bel desteği mevcuttur.

Bu modeller arasında bütçenize uygun olanı seçerek, uzun süreli oturum konforu sağlayacak bir Exvega koltuk alabilirsiniz. Koltuğunuzun satışına göre bütçeyi artırabileceğinizi göz önünde bulundurarak alternatiflere bakmayı unutmayın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt