Exvega Andromeda alınır mı?

Bütçe
10000TL

MysLL

Üyecik
Selam, bir ofis koltuğum vardı ancak kendisinin bozulması sonucu bir bilgisayar koltuğu aramaya başladım ve Exvega Andromeda koltuğa rastladım. Fiyatı ve sitesindeki taksit seçeneği ile ilgimi çekti ancak hakkında iyi yorumlar kadar kötü yorumlar da olunca kafam karıştı. Kilolu birisiyim, bu yüzden Hawk Fab serisi vs. alamıyorum, kilodan dolayı. Ayrıca bütçem de 10.000 TL civarında.

Ürün: EXVEGA Andromeda 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu Gri

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevilen hoş bir markadır, genel olarak olumlu. Tavsiye edebilirim.
Hocam müşteri hizmetleri ve iade süreci hakkında olumsuz yorumları çok gördüm. Ayrıca gıcırtı sesi yorumları da fazlaca vardı ki gıcırtı sesine takıntılı birisiyim, gıcırtı sesi duyunca çok rahatsız oluyorum. Bu durumlar hakkında bilginiz var mı; son zamanlarda müşteri hizmetleri ve iade süreci nasıldır, 2025 modelinde gıcırtı sesi düzeltilmiş mi?

Hocam müşteri hizmetleri ve iade süreci hakkında olumsuz yorumları çok gördüm. Ayrıca gıcırtı sesi yorumları da fazlaca vardı ki gıcırtı sesine takıntılı birisiyim, gıcırtı sesi duyunca çok rahatsız oluyorum. Bu durumlar hakkında bilginiz var mı; son zamanlarda müşteri hizmetleri ve iade süreci nasıldır, 2025 modelinde gıcırtı sesi düzeltilmiş mi?
Hocam bilirsiniz ki internet ortamında olumlu olumsuz istediğiniz her türlü yorumu bulabilirsiniz. Tabii ki ürünün genel hatlarıyla ilgili size bilgilendirme sağlar ancak herkesin deneyimi farklı olabilir. Ben uzun süredir almak istediğim için takip ettim ve standart alınabilecek bir koltuk olduğu kanaatindeyim. Premium şık bir tasarımı da var önceki yıla göre değiştirilmiş yönleride. Gıcırdama rahatsız edici kesinlikle, benim sorunu çözme şeklim farklı olduğu için wd40 ile çözerdim 😆 Ama dediğim gibi piyasada kusursuz olan ürün neredeyse yok. Bunu bilerek gönül rahat alabilirsiniz.

Geri
Yukarı Alt