Bütçe
10.000 TL
@ShadowLegion hocam, sıvı soğutucu bozuk olabilir, bende Artic Liquid Freezer III Pro 420mm aldım ama 130W çekip, 95 derecelerde dolaştı. Sorunu çözemediyseniz, garantiye gönderin derim.
direkt iade edeceğim. garanti değil hocam.
10 gün önce almıştım, kaç gün iade hakkım acaba.
O ayarları kaydetmen lazımdı ne olur ne olmaz diye. Şimdi Boot sıkıntısı yaşadığın için muhtemelen vidaları vs. çok sıktın, sokete çok baskı yapmış olabilir. Montaj mevzusunu vidaları sıkmadan bir elinle pump bastırarak deneyebilirsin belki. Montaj kusursuz olduğundan şüpheleyim yani sende. Sokete gereksiz baskı Boot problemi yapar.
kaydettim diskte var hocam. biraz bekleyeyim bakalım bir.

Şu ikiliden sıfırlaman lazım.

1784488544797.webp

Her şey normal hocam. Videosunu izledim.

Halen dönüyor fanlar açılmayacak sanırım. CMOS atayım.

1 yıl beklesen de açılmaz o inat ettin mi. Ben bir keresinde açık bıraktım, tatile gidip geldim. Halen daha dönüyordu.

Bana göre saçma bir durum yok. OCCT bir kriter değil. Sana tavsiyem şu olur iade etmeden önce. Şimdi elinin altındayken Arctic tekrar monte edeceksin. Cinebench R23 indirip tek Render alacaksın test duration Off yapıp. Oradaki ortalama skoru al. Sonrasında Atmos II ile tekrarla. Direkt olarak kendini belli eder before after olarak.

Clear CMOS hali ile kalsın, tamamen default ayarlar. Sadece iGPU kapat.

direkt iade edeceğim. garanti değil hocam.
10 gün önce almıştım, kaç gün iade hakkım acaba.

kaydettim diskte var hocam. biraz bekleyeyim bakalım bir.

Her şey normal hocam. Videosunu izledim.

Halen dönüyor fanlar açılmayacak sanırım. CMOS atayım.

@Ayhan Dönmez OCCT değeri nasıl?
Hocam detaylı bir şekilde fotoğraflayıp paylaşır mısınız? Detaylı olsun; pompayı söküp detaylıca hem CPU hem pompa yüzeyini çekin, braketleri de unutmayın. Hepsini fotoğraflayın.