Rehber 10.000 TL'ye kadar en iyi güç kaynakları

Bu kısım yanlış. E seviyesi, F seviyesinden daha iyi. Ama rehber efsane elinize sağlık.

Çok detaylı ve güzel bir rehber olmuş elinize sağlık. Birçok kişinin aklındaki soru işaretlerini giderecek bir rehber.

Bu arada konu dışı olacak ama ben de farklı bir konuda rehber hazırlamayı düşünüyorum. Konu başlıklarını ve onların yan başlıklarını (5-5.1 gibi) nereden ekliyoruz? Ayrıca başlıklara link ekleyerek sizi ilgili yere götürmesi gibi detayları nasıl yapıyoruz?

Vallahi hocam bende hiç bilmiyorum. Otomatik ekliyor direk. Ki zaten o konu başlıklarının yanlış olduğunu anlamışsınızdır.

Forum nasıl çökmedi acaba bunu yüklerken. Eline sağlık üstat. Cehaletten kurtulduk sayende. Şu sertifika olayını çok yanlış biliyormuşum, öğrendik sayende.

Eline koluna yüreğine sabrına sağlık. Muazzam bir rehber olmuş. Tek hayal kırıklığı şu oldu , benim gibi Asus rog fanboylar için Asus rog strix ve Asus rog Thor modellerini de listeye dahil edebilirdin fiyatı dahilinde. Yine de rehberini keyifle okudum.

Normalde eklemeyi düşünüyordum aslında. Fakat maksimum fotoğraf sınırına ulaştım. Bundan dolayı vazgeçtim. Belki ileride high-end PSU'lar için çok detaylı, ömürlerine kadar bir rehber yapabilirim.

Normalde eklemeyi düşünüyordum aslında. Fakat maksimum fotoğraf sınırına ulaştım. Bundan dolayı vazgeçtim. Belki ileride high-end PSU'lar için çok detaylı ömürlerine kadar bir rehber yapabilirim.
İşte o rehberi daha da büyük bir keyifle okuyacağım. Kesinlikle bekliyorum high-end PSU rehberini. Takipteyim.

Eline sağlık. Biraz daha zorlasan sayfayı çökertirmişsin
Rehberi okurken TUF 750B Bronze ile bakıştık.
[C Tier'ın üstüne çıkması imkansız gibi. Şu konuda bahsedildi. Kağıt üstünde beslediği GPU'ları Spike'lar yüzünden tutamıyor]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…