Bütçe
10.000 TL

GhostCrawler

Çalışkan
İyi akşamlar hocalarım. Parçaları aldım fakat kasada karar kılamadım, çok fazla seçenek var. 10K'ya kadar çıkabilecek bütçem var fakat 5K civarına bu işi bitirmek istiyorum. Sizlerin tavsiyesini bekliyorum.
  • Gigabyte X870e Aorus Pro WI-FI7
  • AMD Ryzen 7 9800X3D.
  • Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB.
  • Palit GeForce RTX 5080 GameRock.
  • Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30.
  • Enermax revolution D. F. X 1200W 80+ Gold.
Şu kasayı düşünüyordum ama ilk defa sıfırdan PC kuracağım için bu kasanın küçük olduğunu, rahatça montaj yapamayacağımı söylediler. https://www.akakce.com/bilgisayar-k...siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,835130084.html

İyi akşamlar hocalarım. Parçaları aldım fakat kasada karar kılamadım, çok fazla seçenek var. 10K'ya kadar çıkabilecek bütçem var fakat 5K civarına bu işi bitirmek istiyorum. Sizlerin tavsiyesini bekliyorum.
  • Gigabyte X870e Aorus Pro WI-FI7
  • AMD Ryzen 7 9800X3D.
  • Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB.
  • Palit GeForce RTX 5080 GameRock.
  • Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30.
  • Enermax revolution D. F. X 1200W 80+ Gold.
Şu kasayı düşünüyordum ama ilk defa sıfırdan PC kuracağım için bu kasanın küçük olduğunu, rahatça montaj yapamayacağımı söylediler. https://www.akakce.com/bilgisayar-k...siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,835130084.html

Akvaryum istersen:

Lian Li de gayet kaliteli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam akvaryum olmasına gerek yok. H serisinde de çok güzel kasalar var. 5, 6, 7, 9 baya güzel kasalar ama çok seçenek var düşündürücü. Bu seriden önerebileceğiniz en iyi kasa hangisidir? RGB fanlı resimleri olan kasalarda incelediğim kadarıyla fanları bizim almamız gerekiyormuş sanırım.

Hocam akvaryum olmasına gerek yok. H serisinde de çok güzel kasalar var. 5, 6, 7, 9 bayağı güzel kasalar ama çok seçenek var düşündürücü. Bu seriden önerebileceğiniz en iyi kasa hangisidir? RGB fanlı resimleri olan kasalarda incelediğim kadarıyla fanları bizim almamız gerekiyormuş sanırım.

Ben kendim H6 Flow kullanıyorum memnunum. 3 tane fan ile geliyor. Yalnız attığım linkteki RGB'siz hali. RGB'li haline çevirmeniz gerek. Bunun dışında evet, kasaların çoğundan fanlar eksik çıkıyor. Çoğunda sizin tamamlamanız gerek. H9 veya H6 Flow alınabilir.

Paean Ultra bulabilirsen mantıklı olabilir.
Rajintek bulamadım hocam.

Ben kendim H6 Flow kullanıyorum memnunum. 3 tane fan ile geliyor. Yalnız attığım linkteki RGB'siz hali. RGB'li haline çevirmeniz gerek. Bunun dışında evet, kasaların çoğundan fanlar eksik çıkıyor. Çoğunda sizin tamamlamanız gerek. H9 veya H6 Flow alınabilir.
H9 alırsam ekteki gibi gözükmesini hangi marka fanlarla sağlayabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_1049.webp
    IMG_1049.webp
    159,9 KB · Görüntüleme: 32