BIG C4LL

Uzman
Yer
Ankara
Selam Techolay halkı.

Gelecek yıl abimle sınava gireceğiz. Ben LGS'ye, o YKS'ye girecek. En muhafazakar şekilde hesaplayınca kitap maliyeti 10 bin TL oluyor. Sizce tablet alıp ortak mı kullanalım, yoksa geleneksel yollardan devam mı edelim?

Tablet alıp ortak kullanma işi çok sıkıntı olur. Mantıklı düşününce ders çalışma saatlerinizi birbirinize göre ayarlamanız ve düzenli olarak değişimli kullanmanız gerekiyor.

Hem hedefinizle dalga geçmek gibi değil de iki sınava da girmiş biri olarak LGS'ye hazırlanırken 3 matematik kitabı 3 türkçe kitabı birer tane sosyal kitabı alsanız bile çok rahat götürür. YKS girecek abiniz için işler pek öyle gitmiyor konu dağılımı ve ders sayısı daha fazla olduğu için 3-4 kitapla geçilmiyor.

Hem hedefinizle dalga geçmek gibi değil de iki sınava da girmiş biri olarak LGS'ye hazırlanırken 3 matematik kitabı 3 Türkçe kitabı birer tane sosyal kitabı alsanız bile çok rahat götürür. YKS girecek abiniz için işler pek öyle gitmiyor konu dağılımı ve ders sayısı daha fazla olduğu için 3-4 kitapla geçilmiyor.

En az şekilde hesapladık zaten o kadar yetmeyeceğini ben de biliyorum.

Kişiden kişiye değişir. Sen okuyarak daha iyi anlarsın başkası izleyerek. Ama ortak kullanmak sorun olabileceğinden dolayı kitap bence.

Amacımız daha çok ondan dinlemek değil de notları onda tutmak soruları ondan çözmek gibi.