johan liebert
Becerikli
Hocam klavye elinize ulaşmış sanırım değil mi?
Evet hocam Hi75 aldım. Felaket iyi, elime aldığım gibi şaşırdım. Ağırlığı o kadar hoş ki muazzam hissettiriyor. Satıcı arkadaş çok yardımcı oldu zaten süreçte bayağı hoşuma gitti. İyi ki önermişsin alüminyum kasa klavye.
Mor siyah kasayı seçtim. Keycaplerin yazıları altta olması falan aşırı hoşuma gitti. Uygulamasıda fena değil klavyenin. RGB seçenekleri çok fazla. Bayıldım valla... Gamepadde aldım uygun fiyata kerem hocamdan. Şimdi monitör ve kulaklık çözmem lazımRica ederim hocam söylemiştim bir daha plastik kasaların yüzüne bile bakmayacaksın oyuncak gibi gelecek eline.
Mor siyah kasayı seçtim. Keycaplerin yazıları altta olması falan aşırı hoşuma gitti. Uygulamasıda fena değil klavyenin. RGB seçenekleri çok fazla. Bayıldım vallahi... Gamepadde aldım uygun fiyata kerem hocamdan. Şimdi monitör ve kulaklık çözmem lazım![]()
Valla monitör g65b dışında düşüncem yok. İndirim fiyatı arttığı için kafamı kurcaladıEki Görüntüle 179206
Kesinlikle kasaların ve keycapslerin uyumu on numara monitör ve kulaklığı da mı ikinci el düşünüyorsun.