GraveWhisper
Çalışkan
Arkadaşlar merhaba, bu sistemi satın almaya kara verdim. Yanına da https://www.akakce.com/monitor/en-u...-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,671197293.html bu monitörü alacağım.
Ekipmanlarım eksik, 10 bin lira bütçem var.
Mouse için Scyrox V8 içime sindi (3.000 TL) diyebilirim fakat diğer ekipmanlara henüz karar veremedim.
Klavye için aradıklarım; Türkçe tuş takımlı ve ses tekerlekli olması,
Mouse pad için aradıklarım; 90x40 şeklinde üzerine klavye ve fareyi koyabileceğim şekilde olması,
Kulaklık için aradıklarım ise kablosuz desteği olması, iyi bir ses seviyesi ve bassları olması, halk arasında adı çıkan markalardan olmaması. (Gamepower, Rampage vs.)
7.000 liraya bu 3 kalem ürünü önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Ekipmanlarım eksik, 10 bin lira bütçem var.
Mouse için Scyrox V8 içime sindi (3.000 TL) diyebilirim fakat diğer ekipmanlara henüz karar veremedim.
Klavye için aradıklarım; Türkçe tuş takımlı ve ses tekerlekli olması,
Mouse pad için aradıklarım; 90x40 şeklinde üzerine klavye ve fareyi koyabileceğim şekilde olması,
Kulaklık için aradıklarım ise kablosuz desteği olması, iyi bir ses seviyesi ve bassları olması, halk arasında adı çıkan markalardan olmaması. (Gamepower, Rampage vs.)
7.000 liraya bu 3 kalem ürünü önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: