Geraltın kılıcı 27
Üstün
3 aylık tatilde çalışmayı planlıyorum ve o parayla ne yapsam diye düşünüyorum. Bende buna karar verdim. Sizce 10-15 sene sonra koleksiyonluk ürün olacak şeyler neler?
Sanal olarak bakarsak Eternal Fire çıkartması olabilir. Bence ileride Eternal Fire'ın çıkartmaları çok değerlenecek. Fiziksel olarak bakarsak da bundan 15-20 yıl öncesine ait şeyler koleksiyonluk olur. Ancak bence güzel güzel tatilinize çıkın. 10 Sene sonrasına eşya almayın derim. Tatilden artacak parayla hisse senedi alırsınız.3 aylık tatilde çalışmayı planlıyorum ve o parayla ne yapsam diye düşünüyorum. Bende buna karar verdim. Sizce 10-15 sene sonra koleksiyonluk ürün olacak şeyler neler?
Bayağı ucuzmuş.Kutulu Zelda Edition Switch OLED. Dehset paraya satarsin ilerde.
CDPR ve NVIDIA'ya hisse almayı planlıyorum zaten. İkisine 15K atıcam.Sanal olarak bakarsak Eternal Fire çıkartması olabilir. Bence ileride Eternal Fire'ın çıkartmaları çok değerlenecek. Fiziksel olarak bakarsak da bundan 15-20 yıl öncesine ait şeyler koleksiyonluk olur. Ancak bence güzel güzel tatilinize çıkın. 10 Sene sonrasına eşya almayın derim. Tatilden artacak parayla hisse senedi alırsınız.
Örneğiniz var mı?Özel sürüm ve sınırlı sayıda ürünlere yönelmeni öneririm.
Kutulu PS1. Şimdi bile ben 14 binden satıyorum elimde kalacağına birisine gitsin.
Eki Görüntüle 140434
2-3 ay satmazsanız alabilirim aslında. PS1 oyunlarını bayağı bir merak ediyorum.