Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Linkteki anakart 10900'e geliyor vatan da sizce Ryzen 9 9950X için alınır kı? Veya yakın bütçede (yukarı aşağı olabilir) alternatifleri var mı?
TUF B850 Plus alacağım ama vatan indirimi ise yaramıyor. 5070 Ti iade edip taichi alsam mi dedim. Onuda bos verdim, maalesef işime yaramayan bir indirim oldu. Alanlara hayirli olsun diyelim.
TUF B850 Plus alacağım ama vatan indirimi ise yaramıyor. 5070 Ti iade edip taichi alsam mi dedim. Onuda bos verdim, maalesef işime yaramayan bir indirim oldu. Alanlara hayirli olsun diyelim.
Valla pure bile alırdım 27k olmuş. Ama neyse nvidia deneyelim bu sefer.İnanır mısın taichiyi görünce senin adına eyvah dedim.
Evet onları bekliyorum hocamGaming gecesi var bu akşam belki istediğiniz ürün gelir oraya. İstanbul'da iseniz pckoliğin doğum günü indirimi var 27 Temmuz'da yanlışım yok ise bakın derim.
Konu hortlatmak gibi olmasın ama https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wifi7-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903479564.html şu kart uzun zamandır yoktu. Bu site satışa koymuş fiyat iyi gibi geldi. B850 Plus alacaktım onun yerine bunu sipariş geçeyim mi? @Yasin alemdağ.
Satıcı hakkında bilgin var mı hocam? ilk defa gördüm vallaKafa kafayalar ancak Gigabyte 1 2 adım daha önce tercih edilir açıkçası.
Satıcı hakkında bilgin var mı hocam? İlk defa gördüm vallahibir de kart bayağıdır yoktu. Acaba iade falan mı o biraz kafamı kurcaladı.
Teşekkürler hocam. Bu arada gözü karartıp king 95 pro siparişi geçtimHP mağazalarını incelediğimde çok uzun süredir piyasada olan bir mağaza her ürününde 1000'den fazla yorum var bence güvenilir herhangi bir sorun çıkmaz.
Teşekkürler hocam. Bu arada gözü karartıp king 95 Pro siparişi geçtimişlemcime hava soğutma yetiyor fakat görsel açıdan sıvı almak iyi olacak, 2 3 tane öneri atabilir misin? 3.5 4K olsun maksimum.
Teşekkürler hocam inceleyeyim biraz bunuPerformansı ortanın üstünde görüntüsü şahanedir. https://www.incehesap.com/bitfenix-...yah-360mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-67213/