Detaylar
Kim cevapladı?Bu fonksiyonlar polinomlar anlatıldığı kadar zor mu hocam? Gözümde bir tık fazla büyüdü bu binomdur, polinomdur cart curt.Haftalık mat tekrarı yap 1 2 saat sonra eğlenmene bak çok takma kafayı derslere.
Explosive
Yetkin
Dinlersen kolay konusal zorluk yokBu fonksiyonlar polinomlar anlatıldığı kadar zor mu hocam? Gözümde bir tık fazla büyüdü bu binomdur, polinomdur cart curt.
@mr.esat iyi geceler hocam. Oncelikle bi durum güncellemesi yapayım, hayatımın en kötü geçen okul senesi olabilir şu an. Kafam feci halde karışık. Yazılılara son gun çalıştık full, fizik harici bir şekilde hallettim ama fizikten 30 aldim. Ara tatil dönüşünde de artık adam gibi çalışmaya mecbur bir haldeyim. Size soracağım nokta şu, zaten ilk çeyreği adam edemedim, tatil dönüşü ilk dönem konularını tamamen eritmek istiyorum. Tatil dönüşü işlenecek konulara adam gibi bakıp, tatilden önce islenenleride tekrar etmeyi planladim. Bu sistemle kendimi 15 tatile atabilirsem ne mutlu bana. Ama asıl olay orada başlıyor benim için. Paragraf ve problem çalışacağım, bu rutin kesin ama 9. Sınıf konularını nasil halledeceğim? Yani hadi tekrar ettim hepsini nasıl aklımda kalıcı kalacak bunlar? Ben eminim ki bu senenin konularını bile unuturum 2. Döneme matematik hariç. Yani ben mi fazla abartıyorum bu mevzuyu ama sistemsel ilerlemedigim için şu an napacagim konusunda hiçbir fikrim yok. Bu seneyi adam ettikten sonra nasıl hareket etmeliyim? 9'a baslamama gerek var mıdır? Yoksa 2. Dönem boyuda sadece bu seneye mi odaklı kalmalıyım? Bu yazdan itibaren de YKS odaklı hareket edersem yetişir değil mi? Fazla uzun oldu kusura bakmayın ama akıl danisanilecegim deneyimli sadece sizi biliyorum. İyi geceler tekrardan.
Veya 9'un sadece matematigine calissam nasıl olur sizce? O protein karbonhidrat hepsi unutulacak sonuçta ama matematiği unutmak kolay değildir.
Veya 9'un sadece matematigine calissam nasıl olur sizce? O protein karbonhidrat hepsi unutulacak sonuçta ama matematiği unutmak kolay değildir.
mr.esat 86
Üstün
@tumu, 9. sınıf konularını ben 12'ye geçerken bitirmiştim. Şu an çalışmana pek lüzum göremedim ben.
Fen'de birer kez konulara çalışabilirsen iyi, hatırlaman açısından kolay olur. Matematiği de işte yetiştirirsin 15 tatile. Fazla erken şu an sınav için heyecanlanmak için.
Eğer eksiksen 9 matematiğini çalışırsın, değilsen bakma. Daha 2 buçuk senen var.
Fen'de birer kez konulara çalışabilirsen iyi, hatırlaman açısından kolay olur. Matematiği de işte yetiştirirsin 15 tatile. Fazla erken şu an sınav için heyecanlanmak için.
Eğer eksiksen 9 matematiğini çalışırsın, değilsen bakma. Daha 2 buçuk senen var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Fen konularına yazın bakayim değil mi? Bu okul senesi devam ederken sadece matematigine bakayim 9'un.@tumu, 9. sınıf konularını ben 12'ye geçerken bitirmiştim. Şu an çalışmana pek lüzum göremedim ben.
mr.esat 86
Üstün
9'un matematiğine 10. sınıfı bloklamıyorsa bakmana gerek yok. Şu an.Fen konularına yazın bakayim değil mi? Bu okul senesi devam ederken sadece matematigine bakayim 9'un.
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladim, yani bu seneyi adam gibi bitirip yazın matematik türkçe çalışacağım. 12'ye gecerkende 9-10'un tüm derslerini çalışacağım. Doğru mudur?9'un matematiğine 10. sınıfı bloklamıyorsa bakmana gerek yok. Şu an.
mr.esat 86
Üstün
Evet, şu anki mentalin pek sürdürülebilir değil. Adam gibi bitirmene gerek yok, hayatını yaşa dostum. Birer kez bitir yeter, 10 kere daha çalışacalsın ilerde o konulara.Anladim, yani bu seneyi adam gibi bitirip yazın matematik türkçe çalışacağım. 12'ye gecerkende 9-10'un tüm derslerini çalışacağım. Doğru mudur?
Ilk 1000 falan istiyorsan beni aşar o, ben böyle yaptım ve memnunum. İstediğim sıralamadayım.