Detaylar
Kim cevapladı?Edri 3
Çalışkan
Mümkün değil. O parayla ev bile değişemezsin İstanbul'da.
Bütçe varsa ve konum vs. iyiyse espor odaklı bir kafe açılabilir gençler çok tercih ediyor öyle yerleri. Özellikle konum çok önemli.Direkt internet kafe açılmaz. Artık akıllı saatlerden bile internette takılıyor millet. Paranıza yazık. Bir dost.
Yani CS 1.6, Vice City, San Andreas gibi oyunlar oynatacak bir kasa arıyorum. Yani Intel Core 2 Duo mantıklı mı?Mümkün değil. O parayla ev bile değişemezsin İstanbul'da.
Bütçe varsa ve konum vs. iyiyse espor odaklı bir kafe açılabilir gençler çok tercih ediyor öyle yerleri. Özellikle konum çok önemli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Edri 3
Çalışkan
Gerek yok hocam yani bunun neden işe yaramayacağı hakkında 20 tane madde sayarım sana. O oyunlar hesap makinesinde bile oynanıyor çok düşünmeye gerek yok.Yani CS 1.6, Vice City, San Andreas gibi oyunlar oynatacak bir kasa arıyorum. Yani Intel Core 2 Duo mantıklı mı?
Gerek yok hocam yani bunun neden işe yaramayacağı hakkında 20 tane madde sayarım sana. O oyunlar hesap makinesinde bile oynanıyor çok düşünmeye gerek yok.
Yani para kazanmak için
Evi geçindirmek lazım
- Makaleler
- 4
0 sıfır eksik yazılmış olabilir mi, ya da iki sıfır?
Hocam bu paralarla iş kurmak imkansız bu devirde. Bir şeyler alıp satmaya başlayabilirsiniz ama orada da rekabet inanılmaz yüksek. En mantıklısı normal bir mesleğe yönelmeniz.
Ha illa ben bilgisayarla alakalı bir iş yapacağım derseniz de o bütçeyle ikinci el sistemler toplayıp kar koyarak satabilirsiniz, yapan arkadaşlarım var.
Edri 3
Çalışkan
100 bin lira bütçeyle o iş olmaz. Düşündüğün fikir tutmaz. Ev geçindirmeniz gerekiyorsa neden kendi işinizi kurmaya çalışıyorsunuz? Önce kendinize bir iş bulun, kenara para koyun ondan sonra piyasaya göz atıp birikimlerinizle kendinize fırsat arayabilirsiniz. Ben bu şekilde yapardım.
PlayStation 3 12
Üstün
Dükkan açmak yerine al-sat işini girin, ucuza ürün kapıp pahalıya satabilirsiniz olmadı hurda pazarına gidersiniz sağlam, işe yarar ürünler alırsınız genellikle çoğunlukla ucuz olur. Ederinden satıp geçinebilirsiniz. 100.000'e dükkan açılmaz, zaten o para dükkan kirasına gider.