Öncelikle böyle bir soğutucuya ihtiyacınız yok onu belirteyim, ama yok ben yüksek performanslı bir soğutucu alacağım derseniz bunu öneririm, o soğutucudan daha iyi.

Bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

@20424 hocam gaming gecesinde aşağıda paylaştığım model bugün indirime girecekmiş. Lian-Li konusunda bilgili olduğunuz için size de sormak istedim. Lite Performance 360'a kıyasla bu model nasıldır bilginiz var mı? 4500-5000 bandına düşerse alınabilir mi sizce?

@20424 hocam gaming gecesinde aşağıda paylaştığım model bugün indirime girecekmiş. Lian Li konusunda bilgili olduğunuz için size de sormak istedim. Lite Performance 360'a kıyasla bu model nasıldır bilginiz var mı? 4500-5000 bandına düşerse alınabilir mi sizce?

Performans olarak aynı, hangisi ucuzsa o alınır.

Hocam Raizen 7800X3D ve GTX 5070 sistem için en verimli ilerde geliştirilebilecek bir anakart öneriniz varsa çok makbule geçer. Wifi önemli. MSI Pro x870 yada Asus mu tercih etmeliyim. Şimdiden teşekkür ederim

Hocam Raizen 7800X3D ve GTX 5070 sistem için en verimli ilerde geliştirilebilecek bir anakart öneriniz varsa çok makbule geçer. Wifi önemli. MSI Pro x870 yada Asus mu tercih etmeliyim. Şimdiden teşekkür

Son düzenleme:
7800X3D düşük güç çeken bir işlemci, giriş seviye bir anakart işinizi görür, M.2 ve USB çıkış sayılarına bakıp bir kart alın, çok para vermeye gerek yok.