Bütçe
100.000 TL

rayles

Üyecik
Herkese selamlar,

Yeni bir sistem almayı planlıyorum fakat sistem toplama konusunda pek bilgim yok. Bütçem net olarak 100.000 TL civarı, ancak uygun taksit seçeneği sunan bir yer olursa 130.000 - 140.000 TL bandına kadar çıkabilirim. Yine de zorunlu kalmadıkça bütçeyi o kadar zorlamak istemiyorum; ancak gerçekten fiyat/performans açısından değecek bir sistem olursa dert etmem.

Monitör ve çevre birimlerim mevcut, sadece kasa arıyorum. Önerilerinizi şu şekillerde yapabilirseniz çok sevinirim:

Hazır Sistem: Doğrudan alıp geçebileceğim veya üzerine ekleme/yükseltme yapabileceğim hazır kasalar.

Toplama Sistem: Eğer parçaları ayrı ayrı toplamamı öneriyorsanız, montaj hizmeti de sunan bir firma üzerinden parça/sistem tavsiyeleri.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim!

Yazılım ve oyun olarak da CS ve LoL olur genellikle diye düşünüyorum.
Bu sistemi şu şekilde özelleştirerek alabilirsiniz. Bütçeniz artarsa işlemciyi 9800X3D yapabilirsiniz.

1789986235849.webp

Son düzenleme:
Bu sistemi şu şekilde özelleştirerek alabilirsiniz. Bütçeniz artarsa işlemciyi 9800X3D yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 281474
sistemi bakiyim diye sitede sepete eklemeyi denedim fakat sepete eklenmiyor onun dışı teşekkürler sistem mantıklı geldi sadece game garaj vermiyo şuanlık gibi eklendi görünüp 1 yazsada boş görünüyo ödeme seçeneği bakamadim diye internette geziyordum
1789989682260.webp

birde sitede ekleme işlemlerini yapamışken interne tte şu şekil bi kasa buldum bunla arasında AMD RYZEN 9700X-ASUS PRIME RTX 5070 12GB-ASUS B650M K-32 GB-1TB SSD -OEM PAKET Uygun Fiyatları ile Tebilonda çok fark olurmu işlemciyi yine 9800X3D olarak genişletince aynı fiyata geliyo gibi diğer parçalar konusunda pek bilmediğimden soruyum dedim

Son düzenleme:
birde sitede ekleme işlemlerini yapamışken interne tte şu şekil bi kasa buldum bunla arasında AMD RYZEN 9700X-ASUS PRIME RTX 5070 12GB-ASUS B650M K-32 GB-1TB SSD -OEM PAKET Uygun Fiyatları ile Tebilonda çok fark olurmu işlemciyi yine 9800X3D olarak genişletince aynı fiyata geliyo gibi diğer parçalar konusunda pek bilmediğimden soruyum dedim
5070 alınmaz bu fiyata hocam. Madem 5070Ti olmadı 9070XT bakayım size biraz bekleteceğim.

Sistemi bakayım diye sitede sepete eklemeyi denedim fakat sepete eklenmiyor onun dışı teşekkürler sistem mantıklı geldi sadece Game Garaj vermiyor şu anlık gibi eklendi görünüp 1 yazsada boş görünüyor ödeme seçeneği bakamadim diye internette geziyordum Eki Görüntüle 281485

Bir de sitede ekleme işlemlerini yapamışken interne tte şu şekil bir kasa buldum bununla arasında AMD RYZEN 9700X-ASUS PRIME RTX 5070 12GB-ASUS B650M K-32 GB-1TB SSD -OEM PAKET Uygun Fiyatları ile Tebilonda çok fark olur mu işlemciyi yine 9800X3D olarak genişletince aynı fiyata geliyor gibi diğer parçalar konusunda pek bilmediğimden sorayım dedim.

Bu daha iyi RAM'leri 6000MHz CL30 yapınca fiyat 135k oluyor ama.
5070 ekran kartı varmış.
Görmedim.