Mafaky
Uzman
Çok emek verilmiş bir çalışma ve kullanıcılara faydalı bir liste. Ancak bu kadar emek verildikten sonra biraz daha geliştirmekte büyük fayda var:
1) Mümkünse, her ay bazında bu listenin güncellenmesi
2) Ödeme koşullarının belirtilmesi. Peşin ödemeli ISS'ler var, Kullan-Öde sistemiyle de çalışanlar var (bunlar daha çoğunlukta...). Hatta Comnet gibi, yapılan peşin ödemeye göre değişken fiyatlı ISS'ler var (en azından Comnet'te bu sistem var...). Hatta belki her iki sistemle de çalışanlar var.
3) Tesbit edilebildiği kadarıyla kurulum ve aktivasyon ücretlerinin de belirtilmesi.
4) Listelenen ISS'lerin konumunun (il-ilçe olarak) belirtilmesi...
5) Oris Telekom'la bağlantılı olarak hizmet veren Şoknet'i listede göremedim... Benim mi gözümden kaçtı acaba?
Bunlar yapılabilirse tam anlamıyla "mükemmel" bir liste olacaktır.
1) Mümkünse, her ay bazında bu listenin güncellenmesi
2) Ödeme koşullarının belirtilmesi. Peşin ödemeli ISS'ler var, Kullan-Öde sistemiyle de çalışanlar var (bunlar daha çoğunlukta...). Hatta Comnet gibi, yapılan peşin ödemeye göre değişken fiyatlı ISS'ler var (en azından Comnet'te bu sistem var...). Hatta belki her iki sistemle de çalışanlar var.
3) Tesbit edilebildiği kadarıyla kurulum ve aktivasyon ücretlerinin de belirtilmesi.
4) Listelenen ISS'lerin konumunun (il-ilçe olarak) belirtilmesi...
5) Oris Telekom'la bağlantılı olarak hizmet veren Şoknet'i listede göremedim... Benim mi gözümden kaçtı acaba?
Bunlar yapılabilirse tam anlamıyla "mükemmel" bir liste olacaktır.
Son düzenleme: